Trailer
Sniper Elite 5

De wapens in Sniper Elite 5

Game komt op 26 mei uit

Geschreven door Michel Musters op
In een nieuwe trailer van Sniper Elite 5 komen de diverse wapens in de game aan bod.

Rebellion heeft bij de ontwikkeling van het spel de hulp ingeschakeld van het Imperial War Museum en Royal Armouries Museum. Zij hebben duizenden referentiefoto's van wapens en voertuigen ontvangen.

Sniper Elite 5 werd eind vorig jaar aangekondigd. De game moet zoals gebruikelijk voor de reeks voornamelijk sluipschutteractie bieden. Ook de iconische kill cam keert weer terug, die volgens Rebellion "realistischer en griezeliger dan ooit is".

Waar in het vorige deel nog Italië in 1943 werd bezocht, doen spelers in Sniper Elite 5 Frankrijk in 1944 aan. De game moet volgens de makers de "grootste en meest immersieve" maps tot nu toe in de franchise bevatten.

De game krijgt tevens een co-op-modus, waarin speler elkaar opdrachten kunnen geven, items kunnen delen en elkaar kunnen helen. Ook bevat het spel een Survival-modus voor vier spelers. Er zijn verder gevechten voor maximaal zestien spelers en een Invasion-modus voor de campagne, waarbij een speler een vijand kan besturen.

Sniper Elite 5 verschijnt op 26 mei voor pc, Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4. Ook komt de game op release op Xbox Game Pass te staan. 

Dit artikel delen:

Lees meer

No More Heroes 3 komt dit jaar uit op Xbox, PlayStation en pc Road 96 is nu verkrijgbaar op PlayStation- en Xbox-consoles
2

Reacties op: De wapens in Sniper Elite 5

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  gotcha123

  • 17 april 2022 08:16
  fantastisch spel maar de verschillen tussen de (vele) geweren die er in SE4 in zaten waren minimaal, tenzij je alles op realistisch zet (en dan is het spel wel erg moeilijk). Dus ik ben benieuwd of het nu iets meer geschaald is. Die bulletcam heb ik al snel afgezet, meer een gimmick. Maar SE4 en SE3 meerdere keren gespeeld, helemaal mijn type spel.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  coola

  • 17 april 2022 12:55
  @gotcha123

  Die bullet xray cam kan ik geen genoeg van krijgen. Is juist de main reason dat ik deze games speel.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.