Trailer
Destruction AllStars

De verschillende modi in Destruction AllStars

Game komt in februari 2021 naar PlayStation 5

Geschreven door Michel Musters op
Sony heeft een nieuwe trailer uitgebracht van PlayStation 5-game Destruction AllStars.

In de video worden meer details gegeven over de verschillende modi in de game. Op lancering zijn er vier modi beschikbaar. In Stockpile moeten spelers Gears verzamelen die door andere wagens die zijn vernietigd worden achtergelaten. Mensen moeten uit hun auto stappen om Gears op te pakken. Mayhem is een soort deathmatch en kan in teams of alleen worden gespeeld.

De derde modus is Carnado, waarin spelers van wagens moeten wisselen. Tot slot is er Gridfall, waarin 16 spelers het tegen elkaar opnemen en er maar één over kan blijven. Tot slot is er ook een trainingmodus en kunnen spelers diverse challenges uitproberen.

Destruction AllStars werd tijdens de PlayStation 5-onthulling in juni voor het eerst getoond. De game draait net als de klassieke franchises Destruction Derby en Twisted Metal om het rammen tegen wagens. Een uniek aspect aan de game is dat wanneer de wagen van de speler total-loss is, men uit de auto kan stappen en te voet verder kan vechten. Destruction AllStars wordt ontwikkeld door Lucid Games, de studio achter Geometry Wars 3.

Onlangs werd Destruction AllStars uitgesteld. Het spel stond in eerste instantie voor de PlayStation 5-lancering gepland, maar komt nu in februari 2021 uit. Het spel wordt dan twee maanden gratis aangeboden aan PlayStation Plus-leden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Kerbal Space Program 2 uitgesteld naar 2022 Godfall is een halfjaar een console-exclusive op PS5
0

Reacties op: De verschillende modi in Destruction AllStars

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.