Trailer
Saints Row

De verschillende districten in Saints Row

Game komt op 25 februari 2022 uit voor consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
Deep Silver en Volition hebben een nieuwe trailer uitgebracht van Saints Row, waarin de verschillende districten van Santo Ileso centraal staan.

Er zijn vijftien districten in de game en in de trailer worden er een aantal uitgelicht - specifiek de drie districten van de rivaliserende gangs. Het gaat om Rancho Provedencia van de Los Panteros, Lakeshore van Marshall en Monte Vista van The Idols.

Saints Row werd eerder dit jaar tijdens de Gamescom Opening Night Live onthuld. Aangezien het om een reboot gaat, zijn er geheel nieuwe personages en gangs. Speler zijn de baas van een nieuwe bende, die samen met drie computergestuurde personages wordt gerund. Men neemt het op tegen drie andere gangs: de Los Panteros, de Idols en Marshall Defense Industries. Het doel is de andere bendes weg te jagen en zelf een crimineel imperium op te bouwen.

Saints Row komt op 25 februari 2022 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Lees hier een uitgebreide preview die op Gamer.nl is verschenen.

Dit artikel delen:

Lees meer

The Last of Us-foto's tonen de sets van de serie en Joel Eerste foto's van HTC Vive Flow gelekt
0

Reacties op: De verschillende districten in Saints Row

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.