Trailer

De minigames uit Like a Dragon: Ishin uitgelicht

Game komt op 21 februari uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Sega heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Like a Dragon: Ishin, waarin de minigames in het spel centraal staan.

De Yakuza-reeks - inmiddels ook in het Westen aangeduid als de Like a Dragon-franchise - staat bekend om de vele en soms ludieke minigames. Spin-off Inshin is niet anders. Spelers kunnen onder andere meedoen aan karaoke, pokeren, vissen en deel uitmaken van 'sensual healing'.

Like a Dragon: Ishin verscheen in 2014 al in Japan onder de naam Ryu Ga Gotoku Ishin. De game kwam nooit eerder in het Westen uit, al gaat daar met deze nieuwe versie verandering in komen. Het betreft een remake die draait op Unreal Engine 4.

De game speelt zich af in Kyo, een fictionele versie van Kyoto, in 1860. Populaire personages uit Yakuza 6 en 7 keren terug en bekleden nieuwe rollen in de game. De oorspronkelijke versie van Like A Dragon: Ishin, die alleen in Japan uitkwam, bevatte juist personages uit Yakuza 1 tot en met 5.

Like a Dragon: Ishin komt op 21 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Microsoft Store. Het is niet de enige nieuwe Yakuza-game die Sega in ontwikkeling heeft; er wordt ook gewerkt aan Like a Dragon 8 (voorheen Yakuza 8) en Like a Dragon Gaiden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Granblue Fantasy Versus: Rising aangekondigd Hyenas-map We Took Manhattan getoond
1

Reacties op: De minigames uit Like a Dragon: Ishin uitgelicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Lavalera

    • 23 januari 2023 12:05
    Hier ga ik me weer aardig wat uurtjes mee vermaken. Wat dat betreft weet RGG altijd zo veel content in een game te stoppen, waarbij al deze side content optioneel is, maar wel zo goed gemaakt dat je soms meer tijd besteed aan de side content dan aan het verhaal zelf. Ik kan niet wachten in ieder geval, Nog een maandje :)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.