Trailer
Juventus Fifa 23

De Match Day-feature voor Fifa 23 uitgelicht

Fifa 23 komt op 30 september uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Electronic Arts heeft een nieuwe Deep Dive-video voor Fifa 23 uitgebracht, waarin de Match Day-feature wordt uitgelicht.

Met Match Day bootst Fifa de echte wedstrijden die worden gehouden op realistische wijze na, en de feature is flink aangepast voor Fifa 23. In onderstaande video gaat EA dieper in op de veranderingen.

Fifa 23 heeft meer aandacht voor het vrouwenvoetbal, dankzij vrouwelijke animaties en de toevoeging van de eerste vrouwenclubcompetities. Wat gameplay betreft is er nu de ‘Power Shot’ en opnieuw ontworpen dode spelmomenten. Ook wordt er veel nadruk gelegd op het verder uitgewerkte HyperMotion, een combinatie van technologieën die voor natuurlijkere animaties moet zorgen.

Fifa 23 is vanaf 30 september beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia en pc. Op de Nintendo Switch verschijnt een 'Legacy Edition' met slechts minimale vernieuwingen, waaronder de vrouwenvoetbalcompetities. Lees hier ook een uitgebreide preview die vandaag live is gegaan op Gamer.nl.

Dit artikel delen:

Lees meer

Grand Theft Auto 6 kan zowel ‘woke’ als typisch GTA zijn Rainbow Six Benelux League -finale vindt plaats in Amsterdam
0

Reacties op: De Match Day-feature voor Fifa 23 uitgelicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.