Trailer
Assassin's Creed Valhalla

De lanceringstrailer van Assassin's Creed Valhalla

Game is sinds gisteren verkrijgbaar

Geschreven door Michel Musters op
Assassin's Creed Valhalla is sinds gisteren verkrijgbaar, en Ubisoft heeft dan ook een lanceringstrailer van de game uitgegeven.

Assassin's Creed Valhalla speelt zich in de negende eeuw af en bevat Noorwegen en Engeland als speelbare locaties. Valhalla introduceert nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om eigen nederzettingen uit te bouwen en macht en invloed te verkrijgen. Ook kunnen spelers nu in elk hand een ander wapen gebruiken. Het is, net als in Assassin's Creed Odyssey, ook mogelijk om als vrouwelijk personage te spelen.

Assassin’s Creed Valhalla is sinds gisteren verkrijgbaar op Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, pc en Google Stadia. Vanaf 19 november is de PS5-versie verkrijgbaar.

Gamer.nl recenseerde game onlangs en gaf een 8: "Vond je Origins en Odyssey tof, dan zit je met Assassin’s Creed Valhalla geramd. Valhalla is uit hetzelfde hout gesneden, maar weet hoofd- en zijmissies veel beter te balanceren. Het brute vechtsysteem en een aantal gloednieuwe zijactiviteiten geven de game bovendien een eigen Vikingsmoelwerk. Jammer genoeg heeft Valhalla technisch wat oneffenheden, maar dat is voor doorgewinterde Assassin’s Creed-fans (helaas) niks nieuws."

Dit artikel delen:

Lees meer

Phil Spencer wenst gamers een fijne Xbox Series X- en S-lancering Take-Two geeft bijna een miljard dollar uit aan overname Codemasters
1

Reacties op: De lanceringstrailer van Assassin's Creed Valhalla

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Aerofox81

  • 11 november 2020 09:15
  Gisteren ontvangen maar nog niet zo lang kunnen uitproberen.
  Speelt al erg lekker! Ik vind het alleen vreemd dat er geen Nederlands meer in zit (menu/subtitles). Ik kom prima weg met Engels, maar NL subtitles was toch wel handig af en toe.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.