Trailer
Bioshock Collection

De intro van BioShock vergeleken met remaster

Zoek de verschillen

Geschreven door Alicia Tai op

Als onderdeel van de promotie voor de aankomende remasterbundel BioShock: The Collection heeft 2K een video uitgebracht waarin de originele en opgepoetste versie van BioShock wordt vergeleken.

De vergelijkingsvideo draait in zijn geheel om de iconische introscène van BioShock, waarin spelers naar de onderwaterstad Rapture worden gebracht. Tijdens de video wordt steeds geswitcht tussen de originele versie en de herziene versie uit BioShock: The Collection.

De bundel bevat naast BioShock ook de vervolgen BioShock 2 en BioShock Infinite en alle bijbehorende dlc. BioShock Infinite voor pc is echter onaangeroerd gelaten, omdat de bestaande versie al goed geoptimaliseerd is.

Als extra kunnen spelers ook een speciale behind the scenes-video ontgrendelen tijdens het spelen van BioShock, genaamd Imagining BioShock. In deze documentaire bieden de makers van de game, waaronder Ken Levine, toelichting over de ontwikkeling. Als voorproefje heeft 2K hier ook een trailer voor uitgebracht.

BioShock: The Collection ligt op 16 september in de winkel voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Spelers die BioShock, BioShock 2 of Minerva's Den al bezitten op pc, ontvangen de remasters gratis.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vrolijke beelden van Yooka-Laylee Europese topteams laten de bal alvast rollen in PES 2017
3

Reacties op: De intro van BioShock vergeleken met remaster

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Qlimax

  • 17 augustus 2016 19:10
  Ziet er goed uit. Heb met mijn stomme kop Bioshock niet gekocht met de Steamsale, omdat ik het spel origineel had. Jammergenoeg werkte de key niet (was een for Games for Windows case). Dus hoop in de tussentijd het spel nog ergens goedkoop op de kop te tikken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Draven

  • 18 augustus 2016 10:02
  Zin in!

  Qua sfeer zijn er weinig games voor mij die kunnen toppen aan Bioshock.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • El Ninjo

  • 18 augustus 2016 13:28
  Wel gaaf om alle 3 de delen ineen te hebben, maar meer dan wat HD textures zie ik ook weer niet, zie bv. het spuitende water op 1:21, hoe het de grond raakt; dat soort effects zijn net de puntjes op de i.

  Neemt niet weg dat deze er wellicht wel komt mettertijd

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.