Trailer
Dauntless

Dauntless officieel gelanceerd voor console en pc

Cross-play en cross-progressie over alle platformen

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Dauntless is gisteren officieel gelanceerd voor de Epic Games Store, PlayStation 4 en Xbox One. De focus wordt gelegd op de cross-play en cross-progressie van het spel over alle platformen.

In een uitgebrachte lanceringstrailer is te zien hoe zowel meesters als rekruten de strijd aangaan tegen monsterlijke Behemoths in het door de Monster Hunter-games geïnspireerde Dauntless. Ramsgate, een buitenpost aan de rand van de wereld, dient als centrale hub van het free-to-play spel, waar spelers samenkomen, groepen vormen en nieuwe uitrustingen samenstellen.

Dauntless ondersteunt cross-play, wat betekent dat het spel kan worden gespeeld met vrienden, ongeacht het platform. Pc-, PS4- en Xbox One-spelers kunnen samen op jacht gaan, met elkaar chatten en zich aansluiten bij dezelfde clan. Ook is het mogelijk om alle persoonlijke progressie in het spel mee te nemen naar een ander platform. Spelers kunnen hun Dauntless-account linken met Epic Games, om zo vrij te kunnen wisselen tussen pc en console.

Dit artikel delen:

Lees meer

1TB SSDs onder de 100 euro en alweer kwetsbaarheden bij Intel Steam Chat-app nu beschikbaar op Android en iOS
0

Reacties op: Dauntless officieel gelanceerd voor console en pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.