Trailer
Wild Hearts

Cinematische trailer van Wild Hearts uitgebracht

Game komt op 17 februari uit op consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
EA en Omega Force hebben een cinematische trailer van het aankomende Wild Hearts uitgebracht.

De video bevat geen gameplaybeelden, maar tonen wel het concept van de game. Wild Hearts is een fantasievolle jaagspel dat zich afspeelt in Azuma, een fictieve versie van het oude Japan. Spelers nemen het op tegen gigantische beesten die de Kemono worden genoemd. Mensen kunnen zowel alleen of met twee vrienden in co-op spelen. Crossplay wordt op alle platforms waarop de game uitkomt ondersteund.

De game wordt vaak vergeleken met Monster Hunter, maar ontwikkelaar Koei Tecmo vindt dat alleen maar fijn, zo liet men eerder weten: "We zijn enorme fans van het jaaggenre, we houden van jaaggames en we spelen ze zelf ook. Natuurlijk weten we dat Monster Hunter een gigantische naam is binnen dit genre, en het is alleen maar een eer om daarmee vergeleken te worden."

Wild Hearts komt aanstaande vrijdag uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Onlangs maakte men nog bekend dat de game geen betaalde dlc of microtransacties krijgt.

Dit artikel delen:

Lees meer

CD Projekt gaat geslachtsdelen uit current gen-versie The Witcher 3 halen Zelda: Tears of the Kingdom maakt mij nog niet wild
0

Reacties op: Cinematische trailer van Wild Hearts uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.