Trailer
The Crew

Calling All Units-dlc voor The Crew aangekondigd

Cops versus Racers

Geschreven door Delano Zoon op

Ubisofts online racegame The Crew krijgt 29 november een nieuwe uitbreiding met de titel Calling All Units.

Met deze uitbreiding kunnen spelers ervoor kiezen om de jacht te openen op straatracende medespelers als politieagent. De uitbreiding bevat twaalf verhalende missies die spelers achter het stuur van politiewagens laat kruipen. Daarnaast kunnen nieuwe voertuigen en onderdelen vrijgespeeld worden.

Met de komst van de nieuwe uitbreiding wordt het hoogst haalbare level verhoogd naar level 60 voor alle spelers. Ook wordt een nieuwe modus toegevoegd, waarin spelers goederen moeten vervoeren naar aangewezen locaties zonder gepakt te worden door de politie.

Calling All Units is, net als de vorige uitbreiding Wild Run, niet inbegrepen in de Season Pass van The Crew. De nieuw toegevoegde achtervolgingen zijn daarentegen wel beschikbaar voor alle spelers.

The Crew: Calling All Units komt op 29 november uit. Op dezelfde dag brengt Ubisoft The Crew: Ultimate Edition uit, die de basisgame, uitbreidingen Wild Run en Calling All Units en de auto's en aanpassingsmogelijkheden van de seizoenspas bundelt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vier Wii U-games vanaf eind september goedkoper Elite Dangerous in vr
3

Reacties op: Calling All Units-dlc voor The Crew aangekondigd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • serphilith

  • 19 augustus 2016 08:45
  Ondanks dat The Crew niet aanslaat bij het generale Ubi-hatende gamer volk.. vind ik het spel wel iets hebben als racer, moest wat controls aanpassen, maar heb geen betere racer gespeeld die mij lang genoeg kon boeien.

  Wild Run heeft me ook nog wel kunnen vermaken, maar was mij iets te veel gefocused op PvP. Het lijkt er dus ook op dat in deze DLC ook veel op PvP gericht is, maar we gaan het zien.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • TheChief

  • 19 augustus 2016 08:52
  Ik heb de demo gespeeld van de eerste DLC voor deze game en moet zeggen dat ik de feel vrij slecht vond voor een arcaderacer:

  - Enigszins zweverige controls
  - De camera zit te dicht op je voertuig (waarom oh waarom laten ze niet toe dat mensen zelf de afstand kunnen instellen)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • serphilith

  • 19 augustus 2016 11:01
  @TheChief Die controls geef ik je helemaal gelijk in. heb in het begin al meteen een forum post gevonden hou je de controller instellingen aanpast zodat het wel goed speelt. En de camera niet zelf instellen snap ik ook niet, zal wel iets met hun artistic vision zijn, haha ;)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.