Trailer

Call of the Sea-ontwikkelaar onthult puzzelplatformer American Arcadia

Combineert 2.5D- met 3D-gameplay

Geschreven door Marvin Toepoel op
Out of the Blue Games kondigt een puzzelplatformer genaamd American Arcadia aan.

American Arcadia wordt een singleplayergame die een “2.5D actie-sidescroller met uitdagende platformgameplay, adembenemende achtervolgingen, stealth en puzzels” combineert met een “volledig 3D first-person-spel met hacking, verkenning, stealth-elementen en puzzels”. Het spel draait om twee personages, die elk in één van die spelwerelden rondloopt.

Het spel speelt zich af in Arcadia, een “70’s retro-futuristische metropool” waarvan de inwoners denken dat ze een bestaan vol luxe en comfort leiden. Arcadia blijkt echter de meestbekeken reality-show op tv te zijn, en de inwoners hebben geen idee dat ze 24/7 worden uitgezonden. Het verhaal wordt verteld als een documentaire, inclusief interviews en politie-ondervragingen van de twee personages die spelers onder de vingers krijgen.

De cast bestaat uit onder andere Yuri Lowenthal (Marvel’s Spider-Man en Marvel’s Spider-Man 2), Krizia Bajos (Cyberpunk 2077) en Cissy Jones (Firewatch, Life is Strange).

American Arcadia komt uit voor consoles en pc (via Steam). Welke consoles dat precies zijn wordt later aangekondigd, net als de releasedatum.

Bron: Raw Fury (YouTube)

Dit artikel delen:

Lees meer

Map-bouwer Gears 5 wordt verwijderd Insomniac-spellen en Resident Evil Village ondersteunen nu VRR op PS5
0

Reacties op: Call of the Sea-ontwikkelaar onthult puzzelplatformer American Arcadia

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.