Trailer
borderlands 3

Update: Moxxi’s Heist-dlc voor Borderlands 3 gelanceerd

Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot

Geschreven door Dagmar De Groot op
Update: De Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot-dlc voor Borderlands 3 is inmiddels uitgebracht voor PS4, Xbox One en pc. Voor Google Stadia wordt de content begin 2020 uitgebracht. Bekijk hieronder de lanceringstrailer.

Origineel bericht:De nieuwe dlc voor Borderlands 3 genaamd Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot komt uit op 19 december, waarbij spelers de uitdaging die Moxxi hen oplegt kunnen aangaan.

De opdrachtgever, Moxxi, vraagt de speler om het ruimtestation dat gebouwd is door Handsome Jack weer onder controle te nemen. Het ruimtestation was voorheen een casino, genaamd Handsome Jackpot, maar na de dood van Jack krioelt het van de Hyperion Loader-robots, waardoor het ruimtestation niet meer te gebruiken is. Volgens Moxxi is Jack succesvol geworden door het stelen van haar ideeën en wil ze daarom de Handsome Jackpot onder haar controle krijgen.

De heist is geschikt voor spelers vanaf level 13, maar de moeilijkheidsgraad en loot groeit mee met het level van de speler. Dus ook als gebruikers bijvoorbeeld level 30 zijn kunnen zij hier nog een uitdaging uit halen. Wat belangrijk is om te weten, is dat spelers wel Sanctuary 3 vrijgespeeld moeten hebben, anders is deze heist niet speelbaar.

De uitbreiding brengt onder anderen nieuwe legendarische wapens en cosmetische voorwerpen met zich mee, evenals een nieuwe skin voor de Echo Device. Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot is de eerste van vier dlc’s en is onderdeel van de Season Pass en de Borderlands 3 Super Deluxe-editie. De dlc komt uit op 19 december.

Hiernaast wordt ook een gratis content update uitgebracht. Deze voegt een nieuwe uitdaging toe: Takedown at the Maliwan Blacksite. Dit is een raid-style uitdaging voor co-op party's met vier personages van het maximale niveau.

Andere wijzigingen die de update met zich meebrengt zijn dat de eindbazen ieder hun eigen lootpool hebben, waardoor spelers makkelijker legendarische voorwerpen en items kunnen verzamelen. Ook het maximum voor Bank Space wordt verhoogd van 50 naar 300.

De Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot-dlc voor Borderlands 3 is vanaf 19 december beschikbaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Playdate-hardware door de keuring en ontwikkeling ligt op schema Slay the Spire is eindeloos herspeelbaar
3

Reacties op: Update: Moxxi’s Heist-dlc voor Borderlands 3 gelanceerd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  xeros

  • 20 november 2019 19:33
  Toffe update.
  Ben benieuwd of het een directe aankoop waard gaat zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Derper

  • 21 november 2019 10:41
  Benieuwd of de steam release een optie gaat krijgen om dit meteen aan te schaffen in een ultra-deluxe-dlc-version oid. Wel zin om die raid achtige dingen te gaan doen met vrienden dan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • gimbal2

  • 20 december 2019 22:07
  @Derper nou ja die is er nu ook al, maar het is gewoon de game + season pass.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.