Trailer
Mario Tennis Aces

Boom Boom komt in februari naar Mario Tennis Aces

Personage vanaf 1 februari speelbaar

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Boom Boom, één van de meest iconische handlangers van Bowser, verschijnt volgende maand als speelbaar personage in Mario Tennis Aces. Dit laat Nintendo weten via een uitgebrachte trailer.

In de betreffende trailer worden de verschillende vaardigheden van Boom Boom uitgelicht. Volgens Nintendo is Boom Boom een defensief personage en wordt hij beschikbaar vanaf 1 februari via een online toernooi. Spelers kunnen tot en met 28 februari deelnemen aan dit toernooi om Boom Boom te gebruiken. Vervolgens wordt Boom Boom vanaf 1 maart voor alle spelers beschikbaar.

Sinds de lancering van Mario Tennis Aces in juni 2018 heeft Nintendo regelmatig nieuwe content uitgebracht voor de game. Zo bracht het bedrijf eerder nieuwe personages uit, zoals Birdo, Luma, Koopa Troopa en Blooper. Momenteel heeft Nintendo gepland om tussen januari en maart 2019 Pauline uit te brengen als speelbaar personage. Met het uitbrengen van Boom Boom in februari is de kans groot dat Pauline in maart gaat verschijnen.

Mario Tennis Aces is verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Tester beweert oorzaak serverproblemen Anthem gevonden te hebben Update: THQ Nordic heeft niet gekozen voor exclusiviteit Metro Exodus op Epic Games Store
0

Reacties op: Boom Boom komt in februari naar Mario Tennis Aces

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.