Trailer

Bid samen met de Father van Far Cry 5 in live-action-trailer

Zie hoe de Father zijn kudde op het goede pad houdt

Geschreven door Bob van der Laan op
Ubisoft heeft vandaag een nieuwe live-action-trailer van Far Cry 5 onthuld. In de video is onder meer te zien hoe Father Seed zijn groep in bedwang houdt.

Hiernaast is er in de trailer een spectaculaire politieachtervolging te zien met een auto-ongeluk tot gevolg. De dader vlucht Hope County in en komt terecht in de kerk waar Joseph en zijn kerkgangers net aan het bidden zijn. De mysterieuze man voegt zich toe aan de groep en wordt met open armen ontvangen.

Verder bracht Ubisoft een gameplay-trailer uit waarin de rechten voor de Far Cry 5-spelers wordt uitgelegd. Zo hebben spelers onder meer het recht om beren te temmen, zich vrij te kunnen uiten, ongebruikelijke straffen uit te delen en de wet te negeren.

Bekijk alle rechten voor Far Cry 5 hier beneden:

Donderdag maakte de Nederlandse rapper Josylvio via Instagram bekend dat hij in samenwerking met producer Spanker een Ubisoft een nummer heeft uitgebracht voor de officiële soundtrack van Far Cry 5.

Het nummer Rich is hieronder te beluisteren.

Begin deze maand bracht Ubisoft ook al een live-action trailer uit voor Far Cry 5. Hierin is het verhaal van Joseph Seed voordat hij 'The Father' werd en hoe pastoor Jerome zijn status als herder van het dorp verloor te zien.

In de nieuwe Far Cry-game staat de extreemrechtse religieuze familie die zichzelf Eden's Gate noemt centraal. Joseph staat aan het hoofd van deze familie en de sektarische groep 'The Project at Eden’s Gate'. Aan verschillende personages de taak om de groep uit Hope County te verdrijven.

Far Cry 5 is vanaf 27 maart beschikbaar voor Xbox One, PS4 en pc. In onze preview wat de game allemaal bevat. Zo zegt onze redacteur Ron dat Far Cry 5 zich vasthoudt aan een sterke formule: een goede slechterik, een toffe setting en veel vrijheid om je eigen plan te trekken. Vorige week kondigde Ubisoft aan dat er een Far Cry Arcade-modus in het spel zit.

Dit artikel delen:

Lees meer

Burnout Paradise Remastered Fortnite: Battle Royale-evenement voor beroemdheden en pro-spelers
0

Reacties op: Bid samen met de Father van Far Cry 5 in live-action-trailer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.