Trailer
Diablo 4

Bekijk twintig minuten Druid-gameplay van Diablo 4

Veel wolven

Geschreven door Cody van den Bogert op
Diablo 4 werd tijdens Blizzcon eindelijk aangekondigd en ontwikkelaar Blizzard heeft sinds de aankondiging al aardig wat gameplay getoond. Na gameplaybeelden van de Barbarian en de Sorceress zijn er nu beelden van de Druid opgedoken.

In een video van Game Informer is ruim twintig minuten van een van de speelbare Diablo 4-personages te zien. De Druid wordt vergezeld door een aantal wolven en samen kruipen ze door de dungeons van de nieuwe Diablo-game.

Het uitgelichte personage is in staat om van gedaante te veranderen tijdens gevechten. Wat opvalt aan de gedaanteveranderingen is dat de spelers geen hapering ervaren van de animatie. Aanvallen vloeien vlekkeloos door vanuit de animatie wat zorgt voor een dynamisch personage.

Een ander aspect dat opvalt, is het oproepen van de helpers van het personage. De wolven blijven namelijk altijd meevechten nadat de skill hiervan is ontgrendeld. Voor een game als Diablo is het gebruikelijk dat compagnons worden opgeroepen door de skill te gebruiken. Dit is in Diablo 4 kennelijk anders, zodra de skill wordt vrijgespeeld, blijven de wolven constant met de speler meevechten. De skill kan vervolgens worden gebruikt om de wolven specifieke aanvalscoƶrdinaties te geven.

Tijdens de aankondiging op Blizzcon werd bekendgemaakt dat de wereld van de game bijzonder uitgebreid is en dat er een 'gothische en Middeleeuwse versie van de hel' in de game speelbaar is. Bovendien bevat Diablo 4 verschillende PvP-zones waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Kojima: 'Death Stranding te moeilijk voor bepaalde critici' Diablo 4 is Blizzards grote goedmaker
0

Reacties op: Bekijk twintig minuten Druid-gameplay van Diablo 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.