Trailer
Life is Strange

Bekijk meer gameplaybeelden van Life is Strange: True Colors

Remastered Collection verschijnt op 30 september

Geschreven door Jacco Peek op
Deck Nine heeft meer gameplaybeelden van Life is Strange: True Colors getoond. Ook verschijnt de Life is Strange Remastered Collection op 30 september.

In True Colors nemen spelers de controle over Alex Chen, die naar het dorpje Haven Springs afreist om haar broer Gabe te bezoeken. De trailer onthult dat Gabe echter plots overlijdt, waarna Alex verwikkeld raakt in een mysterie. Los van Steph uit Life is Strange: Before the Storm kent de game een volledig nieuwe cast.

Op het gebied van gameplay betreft True Colors net als voorgaande delen een adventuregame, die zich ditmaal in de open wereld van Haven Springs afspeelt. Alex beschikt daarnaast over empathiekrachten, waarbij ze emoties van anderen kan voelen om beslissingen te maken.

Life is Strange: True Colors verschijnt op 10 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc als één game.

De Life is Strange Remastered Collection - een bundel van het eerste deel en Before the Storm - biedt onder andere een hogere resolutie en verbeterde lipsync en verschijnt op 30 september voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Square Enix kondigt Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin aan Final Fantasy Pixel Remaster-reeks voor pc en mobiel onthuld
1

Reacties op: Bekijk meer gameplaybeelden van Life is Strange: True Colors

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Iluyan

  • 14 juni 2021 00:31
  Die remaster is wel echt het meest nutteloze wat ze konden verzinnen.
  Die graphics zien er echt voor 99.8% hetzelfde uit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.