Trailer
Planet Zoo

Bekijk hier de lanceringstrailer van Planet Zoo

Nieuwe dieren en landschappen

Geschreven door Cody Dakota op
Frontier Developments heeft de lanceringstrailer van Planet Zoo vrijgegeven.

Om te vieren dat de dierentuingame vandaag is gelanceerd, heeft de ontwikkelaar de lanceringstrailer uitgebracht. De korte video toont onder meer een hoop dieren die voorkomen in de simulatiegame.

Verder zien we verschillende manieren waarop spelers hun dierentuin kunnen beheren en uitbreiden. Zo zien we manieren om gebouwen in de dierentuin te plaatsen en hoe verschillende landschappen aangepast kunnen worden.

Er zijn een aantal verschillende modi in Planet Zoo waar spelers mee aan de slag kunnen; Franchise, Career, Challenge en Sanbox. Elke modus biedt een andere uitdaging voor spelers.

In de trailer zien we ook een nieuw speelbaar werelddeel, namelijk Oost-Azië. Een nieuw werelddeel betekent ook nieuwe dieren, zo zien we de reuzenpanda in de video voorbij komen. Daarnaast zien we ook voor het eerst een flamingo.

Planet Zoo is nu beschikbaar voor pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Square Enix werkt aan nieuwe actiegame voor volgende generatie Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 emuleert de afwisseling van het echte toernooi
1

Reacties op: Bekijk hier de lanceringstrailer van Planet Zoo

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    XtraLinkUK

    • 6 november 2019 14:13
    Jammer dat het alleen voor de pc ontwikkeld is. Ik hoop dat het spel in de toekomst alsnog in ieder geval op de PS4 verschijnt.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.