Trailer
pokemon

Bekijk de laatste trailer van Pokémon Sword en Shield

Wel in het Japans

Geschreven door Cody van den Bogert op
Vrijdag verschijnt Pokémon Sword en Shield voor de Switch en in aanloop naar de lancering heeft het Japanse YouTube-kanaal van Pokémon een laatste trailer onthuld.

De video begint met een trainer die een stadion betreedt om daar een belangrijk gevecht te gaan voeren. Verder zien een aantal gameplaybeelden die pokémon-gevechten, kookpartijen en een heleboel verschillende pokévrienden tonen.

Iets wat opvalt in de trailer, is dat trainers naast normale pokéballs beschikken over hele grote pokéballs. Deze ballen hebben uiteraard te maken Gigantamaxing. We zien in de korte video bijvoorbeeld een hele grote Charizard uit zo'n bal verschijnen, en die is best indrukwekkend.

Verder toont de video hoe spelers door verschillende gebieden kunnen scheuren op hun fiets. Het lijkt erop dat spelers ook een fietsrace kunnen houden, in de trailer zien we namelijk dat er door ballonnen geracet moet worden.

Benieuwd wat onze eerste impressie van Pokémon Sword en Shield zijn? Lees de preview van Jacco hier. Daarnaast heeft Jacco een interview met Shigeru Ohmori en Junichi Masuda over de ontwikkeling van Pokémon Sword and Shield gehouden, die lees je hier. Deze week lees je onze review op Gamer.nl.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hoofdontwikkelaar van Diablo 4 bevestigt microtransacties Modder maakt eerste vier minuten van Silent Hill speelbaar in first person
0

Reacties op: Bekijk de laatste trailer van Pokémon Sword en Shield

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.