Trailer
Need for speed

De lanceringstrailer van Need for Speed Heat

Het dag- en nachtsysteem uitgelicht

Geschreven door Cody van den Bogert op
Need for Speed Heat lanceert over ruim een week pas, maar EA heeft vandaag alvast de lanceringstrailer van de nieuwe racegame naar buiten gebracht.

Uit de korte video wordt al snel duidelijk wat het thema is van de nieuwe game van EA: straatracen. Heel verrassend is de trailer niet, maar hij zit wel boordevol actie. Wat opvalt in de trailer is dat er zowel `s nachts als overdag geracet kan worden. Spelers dienen hun reputatie zo goed mogelijk op te bouwen door het tegen allerlei concurrenten op te nemen.Spelers hebben in Need for Speed Heat de mogelijkheid om hun wagens volledig aan te passen. Het dag- en nachtsysteem biedt verschillende nieuwe uitdagingen, afhankelijk van het dagdeel.

In het bijschrift van de video staat geschreven dat een straatracer altijd door de politie wordt achtervolgd, 24 uur lang. Daarnaast wordt er vermeld dat je een crew moet vormen en hiermee moet samenwerken. EA gaf eerder al aan dat de politie op de nieuwe Need for Speed-game genadeloos is en veel intelligenter dan bij de vorige titels.

Check de trailer hieronder!

Need for Speed Heat lanceert op 5 november via Origin Access en is 8 november wereldwijd beschikbaar voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Artwork van Overwatch 2, Diablo 4 en WoW: Shadowlands gelekt Microsoft brengt All Access-bundel op tijd terug voor Project Scarlett
0

Reacties op: De lanceringstrailer van Need for Speed Heat

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.