Trailer

Battlestate Games kondigt Escape From Tarkov Arena aan

Een ‘standalone gameproject’

Geschreven door Marvin Toepoel op
Ontwikkelaar Battlestate Games kondigt een spin-off genaamd Escape From Tarkov Arena aan.

Escape From Tarkov Arena is aangekondigd met een trailer, en in de videobeschrijving op YouTube legt ontwikkelaar Battlestate uit wat het project inhoudt. “Escape From Tarkov Arena is een standalone game-project”, luidt het, “een op sessies gebaseerde first-person shooter voor pc, met alle bekende en geliefde hardcore gamemechanieken van Escape From Tarkov.”

“Spelers zullen deelnemen aan gladiatorgevechten in verschillende arena’s in de stad Tarkov, georganiseerd door een mysterieuze groep genaamd de Arena Masters, onder leiding van de Host.” Battlestate zegt dat spelers het zowel tegen andere spelers als tegen npc’s moeten opnemen (“PvP- en PvE-gamemodi).

Arena zal een ranking-systeem bevatten en spelers zullen wapens en “gear” kunnen vrijspelen. Spelers van Escape From Tarkov krijgen exclusieve bonussen, waaronder de mogelijkheid om met hun eigen personage uit die shooter te spelen.

Eigenaren van de Edge of Darkness-editie van Escape From Tarkov krijgen gratis toegang tot Arena als dlc. Andere gebruikers zullen het spel moeten aanschaffen, waarvoor de basisgame Escape From Tarkov niet noodzakelijk is.

Escape From Tarkov Arena zal in de herfst van dit jaar in besloten kring getest worden. Het is nog onduidelijk hoe men daar toegang tot kan krijgen. 

Bron: Escape From Tarkov Arena (YouTube)

Dit artikel delen:

Lees meer

‘Marvel’s Midnight Suns komt 6 oktober uit’, extra info gelekt Review: de Razer Barracuda Pro is een echte alleskunner voor de casual gamer
1

Reacties op: Battlestate Games kondigt Escape From Tarkov Arena aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Battlestar28

    • 6 juni 2022 10:38
    Ben benieuwd, want slechter dan EoT kan het niet worden. Mijn hemel wat een extraction camper fest.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.