Trailer

Ambrose Island is de nieuwe map van Hitman 3

‘Een volledig te verkennen sandbox-locatie’

Geschreven door Marvin Toepoel op
IO Interactive toont de nieuwe sandbox-map voor Hitman 3, genaamd Ambrose Island.

Op 26 juli komt de nieuwe map van Hitman 3 uit als gratis dlc voor iedereen die de game bezit. Ambrose Island is een tropisch eiland dat bewoond wordt door piraten, en Agent 47 zal in ieder geval hun leider om moeten brengen.

“Ambrose Island is een verborgen inham, thuishaven van een gevaarlijk piratensyndicaat dat te werk gaat in de Andaman Sea”, aldus IO Interactive in een blogpost. “De volledig te verkennen sandbox-locatie zit vol met nieuwe targets, gameplay-mogelijkheden, uitdagingen, vrij te spelen beloningen, en is gratis voor alle Hitman 3-bezitters.” Een van de nieuwe beloningen is de Guerrilla Wetsuit, die Agent 47 al draagt in de trailer.

Ambrose Island is de laatste nieuwe map die deze maand uitkomt voor Hitman 3. Op dit moment zit het Himmapan Hotel in Bangkok in de roulatie van gratis locaties, spelers kunnen dat level verkrijgen tot en met 17 juli. Afgelopen vrijdag kwam Vicente Murillo terug als Elusive Target, hij zit in de game tot het einde van volgende week. Bekijk hier de volledige content-roadmap van deze maand. 

Bron: IO Interactive

Dit artikel delen:

Lees meer

Isometrische roguelike actiegame Ravenswatch aangekondigd Respawn werkt aan singleplayer shooter in Apex Legends-universum
1

Reacties op: Ambrose Island is de nieuwe map van Hitman 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    xXDannyNLXx

    • 9 juli 2022 14:53
    kost het level tot 17 juli erna geld? of verdwijnt het zonder season pass bijvoorbeeld?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.