Trailer
Pokemon Sun Moon

Alola-vormen en Z-aanvallen in Pokémon Sun en Moon

En een hele berg nieuwe info en pokémon

Geschreven door Alicia Tai op

Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor Pokémon Sun en Moon. Tijdens de vijf minuten durende video worden nieuwe features en pokémon onthuld.

Zo zijn er nieuwe vormen van bestaande pokémon onthuld. Deze zogenaamde Alola Forms zijn tot stand gekomen doordat pokémon zich hebben aangepast aan het tropische klimaat van de regio Alola. De pokémon Sandshrew, Sandslash, Vulpix en Ninetales zijn bijvoorbeeld van het ijstype in Alola, doordat ze zijn gaan leven op besneeuwde bergtoppen. De Alolaanse Exeggutor heeft een bijzonder lange nek, door het zonnige klimaat op de eilanden.

Island Challenge
In plaats van badges te verzamelen door de leiders van verschillende Gyms te verslaan, is het in Sun en Moon aan de speler om vier proeven te doorstaan. De proeven bestaan niet alleen uit pokémon-gevechten, maar kunnen ook het zoeken naar items of het oplossen van puzzels omvatten. Elke proef heeft ook zijn eigen aanvoerder, die de speler instructies geeft. Aan het einde van elke proef moet de speler een zogenaamde Totem Pokémon verslaan: een krachtigere variant van een bepaalde pokémon, die ook andere pokémon kan oproepen.

Wanneer de speler de allerlaatste proef van een eiland heeft voltooid, volgt er een pokémon-gevecht met de kahuna, de leider van het eiland. Bij winst mag de speler naar het volgende eiland. In totaal zijn er vier eilanden.

Z-aanvallen
Een andere nieuwe feature zijn Z-aanvallen. Wanneer een pokémon en de trainer een armband en kristal dragen van hetzelfde type, kan deze speciale aanval worden gelanceerd. Elk type pokémon heeft zijn eigen krachtige Z-aanval, die maar eens per gevecht kan worden gebruikt. De Z-kristallen kunnen over heel Alola gevonden worden.

Nieuwe pokémon
Met de introductie van Ride Pokémon lijken HM's uit vorige Pokémon-games verleden tijd te zijn. Ride Pokémon helpen spelers om gebieden te bereiken waar ze op eigen kracht nooit zouden kunnen komen. Deze pokémon sluiten zich niet aan bij het team van de trainer, maar kunnen op elk gewenst moment worden opgeroepen.

Tenslotte heeft The Pokémon Company wederom een aantal nieuwe pokémon onthuld. Eén daarvan is de vogelachtige Oricorio, die verschillende vormen heeft afhankelijk van het eiland waar het op leeft. De pokémon Minior is een Rock/Flying-type en komt oorspronkelijk uit de ruimte. Ook is er een evolutie van Yungoos onthuld, genaamd Gumshoos en een pre-evolutie van Mudsdale, met de naam Mudbray. Fomantis en zijn evolutie Lurantis zijn de laatste twee aangekondigde pokémon en zijn beide van het Grass-type.

Pokémon Sun en Moon komen op 23 november uit voor Nintendo 3DS.

Pokemon Sun Moon

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Volgende Nepal-level in Overwatch betreden mogelijk via glitch Playdeads Inside in augustus naar PlayStation 4
4

Reacties op: Alola-vormen en Z-aanvallen in Pokémon Sun en Moon

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TheRussian

  • 1 augustus 2016 18:51
  Word toch moe aan de eindeloze evoluties van bekende pokemon. Het meest idiote was tot op heden de evolutie van MewTwo.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Cyandog

  • 1 augustus 2016 19:21
  @TheRussian Dit zijn geen evoluties love, dit zijn alternatieve versies , omdat ze in een ander klimaat leven

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Untitled Player

  • 2 augustus 2016 08:33
  Op het rare gebeuren waar Eggsecutor in verandert na vind ik alles wel vet. Het ziet er naar uit dat de Pokémon games dit jaar anders zullen zijn dan voorgaande delen want ik vermoed/hoorde dat je nu kunt kiezen in welke volgorde je gyms verslaat.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Pug205GTi

  • 2 augustus 2016 09:26
  @Vovelic

  "Island Challenge
  In plaats van badges te verzamelen door de leiders van verschillende Gyms te verslaan, is het in Sun en Moon aan de speler om vier proeven te doorstaan."

  Geen gyms dus. Leuke verrassingen en nieuwe dingen, ik heb hier wel zin in.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.