Trailer
PlayStation Classic

Alle klassieke personages verzamelen zich op PlayStation Classic

Apparaat verschijnt op 3 december

Geschreven door Michel Musters op
Sony heeft een korte trailer uitgegeven voor PlayStation Classic, waarin diverse bekende personages uit die tijd zijn te zien.

Zo zijn onder andere Rayman, Duke B. Rambert uit Battle Arena Toshinden, King uit Tekken en Sweet Tooth uit Twisted Metal te zien. Ook zit er een Tyrannosaurus Rex in het filmpje. Deze dinosaurus was de ster van de demo disk die bij de PlayStation werd geleverd.

De PlayStation Classic bevat twintig games en een digitale geheugenkaart. Daarnaast is de console 45% kleiner dan de originele console. Verder komt de mini-console met twee controllers. De console is vanaf 3 december verkrijgbaar voor ongeveer 100 euro.

Onder de games die op de console staan, vallen Resident Evil Director's Cut, Rayman, Cool Boarders 2, Wild Arms, Metal Gear Solid, Ridge Racer Type 4, Grand Theft Auto en Final Fantasy 7.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nier: Automata krijgt mogelijk een Game of the Year-editie Nintendo vraagt handelsmerken aan voor mobiele GameCube-controller
1

Reacties op: Alle klassieke personages verzamelen zich op PlayStation Classic

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Nuage

    • 23 november 2018 11:48
    Luie cashgrab van Sony, itt Nintendo die er daadwerkelijk tijd en energie in heeft gestoken. Dit is meer een product vergelijkbaar met de rommel die Atgames voor Sega maakte.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.