Trailer

Aliens: Fireteam Elite - Pathogen voegt hardcoremodus toe

Met nieuwe gemuteerde Xenomorphs

Geschreven door Marvin Toepoel op
Pathogen, het eerste grote dlc-pakket voor co-op shooter Aliens: Fireteam Elite, is aangekondigd.

Aliens: Fireteam Elite – Pathogen voegt een nieuwe campagne toe aan de co-op shooter, bestaande uit drie missies. Spelers moeten het daarin opnemen tegen nieuwe vijanden; de crew van de Endeavor reist naar LV-895, waar ze stuiten op gemuteerde Xenomorphs. De aankondigingstrailer toont enkele van die aliens.

Met Pathogen komen er acht nieuwe wapens naar het spel, die uitgebreid kunnen worden met 26 nieuwe attachments. Ook krijgt elke class een nieuwe perk die zijn primaire vaardigheid aanpast. Pathogen voegt ook nieuwe personalisatiemogelijkheden toe in de vorm van twee outfits voor de zeven classes, zes nieuwe hoofdaccessoires, 21 nieuwe wapenkleuren, negen decals voor wapens en tien nieuwe emotes.

Met het uitbrengen van Pathogen komt er ook een hardcore modus naar het spel, die voor een “extreme overlevingsuitdaging” moet zorgen. De modus wordt gelijk gratis beschikbaar voor iedereen.

Aliens: Fire Team Elite – Pathogen komt op 30 augustus uit voor dezelfde platformen als de basisgame: pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Bron: IGN

Dit artikel delen:

Lees meer

First-person horrorspel Luto aangekondigd Wanted: Dead komt ook naar PS4 en Xbox One
0

Reacties op: Aliens: Fireteam Elite - Pathogen voegt hardcoremodus toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.