Trailer
Wo Long: Fallen Dynasty

Actievolle gevechten in Wo Long: Fallen Dynasty-trailer

Game komt op 3 maart 2023 uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Team Ninja heeft een nieuwe trailer van Wo Long: Fallen Dynasty uitgebracht waarin gevechten met allerlei demonen en andere vijanden centraal staan.

Spelers nemen het in de game niet alleen op tegen diverse menselijke krijgers, maar ook allerlei bovennatuurlijke wezens. In de video is te zien hoe spelers aanvallen kunnen ontwijken en blokkeren, en zelf allerlei moves kunnen uitvoeren terwijl er wapens als zwaarden, speren en bijlen worden gebruikt. Het hoofdpersonage is thuis in Chinese martial arts. Daarnaast heeft men rookbommen in het arsenaal.

Wo Long: Fallen Dynasty speelt zich af in een fictieve versie van China, waar monsters en demonen mensen constant aanvallen en dorpen overhoop halen. Deze wereld is gebaseerd op het bekende boek Romance of the Three Kingdoms. De game wordt geproduceerd door Fumihiko Yasuda, die voorheen aan Nioh heeft gewerkt, en Masaaki Yamagiwa, bekend van Bloodborne. 

Wo Long: Fallen Dynasty komt op 3 maart 2023 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De game komt op de dag van release ook op Xbox Game Pass voor console en pc te staan.

Dit artikel delen:

Lees meer

The Witcher 3-spelers op pc melden technische problemen na update Super Nintendo World opent in februari deuren in Hollywood
3

Reacties op: Actievolle gevechten in Wo Long: Fallen Dynasty-trailer

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  ali3n8tor

  • 15 december 2022 10:52
  Mijn eerste reactie was "niet weer een soulsborne clone" na de onthulling, maar de demo heeft mij echt positief verrast. Een day-one game voor mij!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • revanius

  • 15 december 2022 23:25
  @ali3n8tor ik weet niet of je nioh hebt gespeeld, maar die games hebben het recht om opzichzelf te staan los van soulsborne.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Snoop213

  • 15 december 2022 11:11
  Deze game ziet er heel vet uit. Maar ik zie op tegen de moeilijkheid van deze game. Platform skills die heb ik wel. Maar deze games liggen mij minder. Maar ik ga het proberen via gamepass.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.