Trailer
Bright Memory

Actiegame Bright Memory ontwikkeld door één persoon

Game vanaf 12 januari beschikbaar als early access-titel

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er is een trailer verschenen van de nieuwe game Bright Memory. De game is grotendeels ontwikkeld door slechts één persoon onder de naam van ontwikkelaar FYQD en de eerste episode is vanaf 12 januari op Steam verkrijgbaar als early access-titel.

Bright Memory wordt volgens FYQD omschreven als een first-person-actie-game waarin spelers verschillende stijlen met speciale vaardigheden kunnen gebruiken om meerdere combo's te creëren. De game vertelt het verhaal van Shelia, die lid is van de Natural Science Research Organization (SRO).

Het verhaal
In het jaar 2020 wordt er een materiaal ontdekt in een antieke zwaard die de kracht heeft om dode wezens uit de dood te herrijzen tijdens een onderzoek van een misdrijf met culturele relieken. Een onafhankelijke militaire organisatie (SAI) infiltreert vervolgens het onderzoeksinstituut van de SRO om het materiaal te stelen. Aan Shelia is het de taak om het materiaal terug te brengen naar het Arctische gebied waar zich eeuwenoude wezens bevinden. Daarnaast lijkt er sprake te zijn van een samenzwering en moet Shelia de waarheid zien te achterhalen tijdens haar avontuur.

Opvallend aan Bright Memory is dat het voornamelijk door één persoon is ontwikkeld. Zeng Xiancheng zegt de game in zijn vrije tijd te hebben ontwikkeld. Dit is met name indrukwekkend, omdat de game graphics en gameplaymechanieken bevat die veel weghebben van AAA-games die ontwikkeld worden door grote bedrijven met budgetten van miljoenen euro's.

De eerste episode van Bright Memory is vanaf 12 januari als early access-titel verkrijgbaar op pc via Steam.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ninja verdiende bijna tien miljoen dollar in 2018 Japanse overheid verbiedt het doorverkopen van gamecodes
1

Reacties op: Actiegame Bright Memory ontwikkeld door één persoon

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Shinjite

    • 3 januari 2019 14:40
    ziet er interessant en goed gedaan door de persoon die de game maakt.
    Er is nog geen prijs bekend op steam.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.