Trailer
Guardians of the Galaxy

Actie en humor in Marvel's Guardians of the Galaxy-trailer

Game komt op 26 oktober uit op consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens de PlayStation Showcase werd een uitgebreide nieuwe trailer van het eerder dit jaar aangekondigde Marvel's Guardians of the Galaxy getoond.

Guardians of the Galaxy is gebaseerd op de gelijknamige comicreeks en biedt een origineel verhaal met Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Groot in de hoofdrollen. De game is volledig gericht op de singleplayerervaring en bevat geen microtransacties, dlc of coöperatieve modi.

Spelers spelen als Star-Lord, die beschikt over zijn raketschoenen en pistolen. Tijdens gevechten is het daarnaast mogelijk om vaardigheden van Guardians in te zetten om zo combo's uit te voeren. Zo beschikken sommige teamleden over aanvallen die de stagger-balk van vijanden verhogen, waardoor de tijdelijk verlamd kunnen raken.

Guardians of the Galaxy speelt zich af op verschillende planeten. Tussen de actie door schotelt de game verschillende keuzes voor - soms in de vorm van dialoogopties - die gevolgen hebben voor het verloop van bepaalde situaties.

Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. De Switch-versie draait op de cloud.

Dit artikel delen:

Lees meer

Insomniac Games onthult Spider-Man 2 en Wolverine voor PS5 Deathloop uitgelicht in nieuwe trailer
1

Reacties op: Actie en humor in Marvel's Guardians of the Galaxy-trailer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    coola

    • 9 september 2021 22:58
    Toch wel hyped voor deze game.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.