Trailer

Acht dagen bonussen in de Black Ops 3 Zombie Chronicles-dlc

Verdien extraatjes met headshots

Geschreven door Jacco Peek op
Activision en Treyarch hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor de Call of Duty: Black Ops 3 Zombie Chronicles-dlc. Hierin wordt 8 Days of Undead aangekondigd, die spelers acht dagen lang in-game bonussen geeft.

Zo kregen spelers acht gratis gobblegums voor het inloggen op de lanceerdatum en is er een headshot-meter die spelers per behaald niveau beloont met nieuwe calling cards en camo's. De ontwikkelaar belooft verder nieuwe beloningen en een week lang dubbel xp.

Zombie Chronicles is de laatste dlc van Black Ops 3 en bevat acht geremasterde Zombies-maps. Drie maps uit Call of Duty World at War: Nacht der Untoten, Verruckt en Shi No Numa, vier maps uit Black Ops: Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la en Moon en een map uit Black Ops 2: Origins.

De dlc is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4 voor 29,99 euro en verschijnt later voor de Xbox One en pc. De basisgame is benodigd en de uitbreiding maakt geen onderdeel uit van de season pass.

Dit artikel delen:

Lees meer

Uitgebreide GDC-video toont ontwikkelproces van een stad in The Witcher 3 Supermarkt overvallen door gewapende man in Minecraft-kostuum
0

Reacties op: Acht dagen bonussen in de Black Ops 3 Zombie Chronicles-dlc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.