Trailer
MotoGP 19

MotoGP 19 inclusief elektrische MotoE-klasse aangekondigd

Maakt gebruik van machine learning

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Op het Youtube-kanaal van PlayStation is MotoGP 19 aangekondigd. Het motorracespel wordt op 6 juni uitgebracht en maakt onder andere gebruik van machine learning.

De aankondigingsvideo laat in een snel tempo een aantal vernieuwingen zien in de game. Zo wordt MotoE, de elektrische raceklasse van het motorracen, voor het eerst geïntroduceerd, zijn er 49 coureurs die zijn veranderd van klasse of team en kan gespeeld worden als een aantal bekende coureurs uit het verleden in historische uitdagingen.

De tegenstanders in MotoGP 19 worden bestuurd door een neuraal netwerk. Deze maakt gebruik van machine learning om te kunnen leren en reageren als een mens, waardoor het racen tegen computers voelt als het spelen tegen echte tegenstanders. Verder is er een functie beschikbaar in het spel waarmee spelers hun eigen helm kunnen ontwerpen en belooft MotoGP 19 toegewijde multiplayer-servers, zodat spelers geen last hebben van lag of vertraging.

MotoGP is verkrijgbaar vanaf 6 juni voor pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Dead Space-bedenker ziet nieuw deel wel zitten Yo-Kai Watch 4 krijgt releasedatum in Japan
2

Reacties op: MotoGP 19 inclusief elektrische MotoE-klasse aangekondigd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Devenace

  • 12 maart 2019 15:07
  Lekker, was dit helemaal vergeten, heb het ooit op de ps2 mogen spelen, als het netzo lekker rijd als Forza, sign me up Scotty!!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Akira

  • 12 maart 2019 16:29
  Ik ben een groot fan van MotoGP, maar ben een paar jaar geleden toch echt gestopt met het spelen van de games van MotoGP. Er zat zo weinig vooruitgang is.
  Toch kijk ik ieder jaar weer naar de recensies. In de hoop dat het echt wat beter wordt. Dus ook dit jaar zal ik dat weer gaan doen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.