Teaser
Football Manager 2021

De nieuwe features in Football Manager 2021

Komt naar pc, Xbox Series X, Series S en Xbox One

Geschreven door Michel Musters op
Sports Interactive heeft een teaser trailer uitgebracht waarin de nieuwe features van Football Manager 2021 centraal staan.

Hoewel de teaser nog niet alles prijsgeeft, is wel te zien dat er veel wordt aangepast qua transfermarkt. Zo kunnen managers in de game meetings houden met hun staff om te bespreken welke voetballers gekocht moeten worden en kunnen agenten worden benaderd om te checken of voetballers beschikbaar zijn.

Ook stelt de pers zo nu en dan vragen over de aankopen en tactieken van spelers. Verder hint de video naar nieuwe tactische opties. Zo is te zien dat managers voor een wedstrijd advies aan hun spelers kunnen geven.

Meer details worden hoogstwaarschijnlijk in de komende weken onthuld. Football Manager 2021 komt immers op 24 november uit op pc. Ook komt eind dit jaar het spel naar Xbox Series X, Series S en Xbox One. Een precieze releasedatum voor de Xbox-versies is er nog niet.

Dit artikel delen:

Lees meer

Teenage Mutant Ninja Turtles komen naar Smite Pc-spelers kunnen modi van CoD: Modern Warfare verwijderen
1

Reacties op: De nieuwe features in Football Manager 2021

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    denver

    • 13 oktober 2020 11:12
    Het is een beetje treurig, zo’n teaser met alleen maar tekst. Maar in de tijd dat deze game nog Championship Manager heette, heb ik hier toch heel wat uurtjes ingestoken. Maar van Freddy Adu en Chris Bart Williams is in het echt weinig terechtgekomen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.