Stream
Pokémon Direct

Kijk hier de Pokémon Direct over Sword en Shield terug

De onthulling van Sword en Shield

Geschreven door Lucas May op
Update: Bekijk hieronder de volledige Pokémon Direct terug. Lees ook ons nieuwsbericht met alle info en de trailer van de nieuwe games Pokémon Sword en Shield.

Origineel bericht: Nintendo zendt vandaag een Pokémon Direct-presentatie uit met nieuwe informatie over Pokémon-games. Dit maakt het bedrijf bekend via Twitter.

De Pokémon Direct wordt op woensdag 27 februari om 15:00 uur live uitgezonden via de site van Nintendo en bijbehorende social media-kanalen. In totaal duurt de videopresentatie zeven minuten waarin "nieuwe informatie" wordt gedeeld. Mogelijk krijgen we informatie over de aankomende Switch-game, die vorig jaar al werd aangekondigd. In de tweede helft van 2019 moet namelijk een compleet nieuwe core Pokémon-rpg voor Switch verschijnen. Deze 'core rpg' moet meer lijken op de huidige handheldgames dan Pokémon Let's Go. Tijdens de persconferentie werd de vergelijking tussen de nieuwe Switch-game en Pokémon Sun en Moon getrokken.

Fans hoopten al op een Pokémon Direct op 27 februari, omdat die dag wordt gezien als 'Pokémon Day', de dag dat Pokémon Red en Green oorspronkelijk in Japan verschenen.

Kijk ook live met ons mee terwijl wij de Pokémon Direct bekijken en onze eerste impressies delen via Twitch.

Dit artikel delen:

Lees meer

De PS Plus- en Games with Gold-games van maart zijn bekend Pokémon Sword en Pokémon Shield onthuld