Stream
NK Gaming

Kijk om 18:30 uur naar de eerste kwalificatieronde van het NK Allround Gaming!

Ben jij de beste?

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Het is tijd voor het grootste gamingkampioenschap van Nederland: Het NK Allround Gaming! In vijf toernooien bepalen we wie de beste speler is in vijf verschillende games. Deze gekwalificeerden zullen doorgaan naar een finale dat op een vette locatie live gespeeld zal worden. Vandaag is het tijd voor de eerste ronde met als game Rocket League!

Vanavond om 19:00 uur gaat de eerste ronde van het toernooi van start. Kijk hieronder naar de uitzending op het Twitch-kanaal van Power Unlimited, met commentaar van Power Unlimited-redacteur Tjeerd Lindeboom en Thiadrik Oldersma.

Meedoen

Het NK Allround gaming wordt mede mogelijk gemaakt door Bol.com. Lees hier wat dit betekent.

Tijdens elke qualifier, die elke twee weken plaatsvinden, spelen we een game in 1v1's om te kijken wie de beste is. Maar elke game vereist een andere soort vaardigheid, dus hebben we maar liefst vijf verschillende games die we gaan spelen. Alles komt neer op de grote finale, die we live op een vette locatie gaan spelen in de Esports Nederland Game Arena in Alphen ad. Rijn. 

Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dit dan gauw op de toernooipagina van de game.

Voor meer informatie over het NK Allround Gaming, zoals prijzen, de kwalificatierondes en data, klik hier.

Hoe werkt het?

De wedstrijden bestaan uit 1v1-duels, dus geen teams! Op Esports Nederland wordt je - gedurende de 3 uur dat het toernooi plaatsvindt - gematcht met een tegenstander. Je kan met elkaar chatten en elkaars gebruikersnamen zien. Zorg dat je je Epic Games-account linkt op Esports Nederland! Rocket League is cross-play, dus niet iedereen speelt op hetzelfde platform als jij.

In de 3 uur heb je alle tijd om zoveel mogelijk potjes te spelen. Na de wedstrijd voert één iemand de score in. De andere MOET de score verifiëren. Hebben jullie dat gedaan? Dan worden jullie beide vanzelf met een nieuwe speler geplaatst. Dit kan soms even een minuutje duren. Neem een slok water en heb geduld!

Schrijf je nu in voor qualifier #1 op de toernooipagina

Doe mee

Prijzen

Naast hoofdprijzen van de grote finale - een prijzenpot t.w.v. 5.000 euro - zijn er ook prijzen voor de eerste en tweede plekken bij elke kwalificatieronde! De prijzen van de eerste kwalificatieronde gaan als volgt:

Eerste plek

 • SteelSeries Arctis Nova 7-gamingheadset & PlayStation 5 Dualsense-controller


Tweede plek

 • SteelSeries Arctis Nova 1-gamingheadset & PlayStation 5 Dualsense-controller

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation-versie Citizen Sleeper verschijnt eind deze maand 'Details in Horizon Forbidden West-dlc Burning Shores alleen mogelijk op PS5'
1

Reacties op: Kijk om 18:30 uur naar de eerste kwalificatieronde van het NK Allround Gaming!

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Footy

  • 15 maart 2023 15:22
  Blijft jammer dat het van die gare games zijn. Alleen Rocket league past er tussen. Snap dat je graag f2p games doet maar eerlijk gezegd is het daarom al vrij meh

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.