Stream
Beyond Good & Evil 2

Bekijk vanavond om 18:00 de livestream over Beyond Good & Evil 2

Meer info over ambitieus project

Geschreven door Lucas May op
Update: Vandaag om 18:00 uur wordt de eerder uitgestelde livestream van Beyond Good & Evil 2 uitgezonden. Bekijk hieronder de stream via het Twitch-kanaal van Ubisoft.

Oorspronkelijk moest de stream op woensdag 24 oktober om 18:00 uur plaatsvinden. De nieuwe tijd is precies twee weken later op 7 november om 18:00 uur Nederlandse tijd. In de blogpost staat aangegeven dat het team "meer tijd nodig heeft dan verwacht om alles voor te bereiden".

Origineel bericht: Ubisoft Montpellier geeft binnenkort nieuwe details prijs over Beyond Good & Evil 2 via een livestream. Tevens is nieuwe informatie beloofd over het aankomende fan-evenement BGE Fest.

De livestream vindt op woensdag 24 oktober om 18:00 uur plaats en is te volgen op de Twitch-, YouTube- en Facebook-kanalen van Ubisoft. Dit wordt inmiddels de derde stream die de ontwikkelaars houden over de langverwachte game. In vorige uitzendingen werden concept art en gameplay-clips getoond terwijl meer uitleg over de game werd gegeven en vragen van de fans werden beantwoord.

In de blogpost staat tevens dat er meer informatie wordt gegeven over BGE Fest, het fan-evenement dat tijdens de E3-presentatie van Ubisoft werd aangekondigd. Dit festival staat in de planning voor dit najaar en wordt in Montpellier gehouden, waar de studio achter de game ook is gevestigd. De community is een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van Beyond Good & Evil 2, aangezien zij ook een bijdrage kunnen leveren aan bijvoorbeeld de muziek, kunst en meer in de game. Vermoedelijk draait dit evenement dan ook over de manieren waarop fans mee kunnen helpen.

Volgens geestelijk vader Michel Ancel is het mogelijk dat er eind volgend jaar een speelbare bèta beschikbaar wordt gesteld. Het is niet bekend of dit een realistische inschatting is van Ancel en of dit haalbaar is. Het lijkt dat gamers sowieso niet voor eind 2019 gedeeltes van de game kunnen spelen.

Een releasedatum voor Beyond Good & Evil 2 nog niet bekend.

Lees ook onze preview over de gameplay-demo die we op E3 2018 zagen en het interview dat we deden met Guillaume Brunier, de senior producer van de game.

Meer over Beyond Good & Evil 2:

Dit artikel delen:

Lees meer

Illumination werkt samen met Miyamoto voor Super Mario Bros.-film Blizzard heeft nu geen plannen voor Warcraft 4
0

Reacties op: Bekijk vanavond om 18:00 de livestream over Beyond Good & Evil 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.