Stream
borderlands 3

Kijk de hele dag mee naar Borderlands 3 vanaf Heroes Dutch Comic Con

Kijk en chat mee!

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Vandaag streamen we een keer niet vanaf de redactie, maar vanaf Heroes Dutch Comic Con in Utrecht! Van 10:00 tot 18:00 kan je meekijken terwijl twee redacteuren en twee gasten (dat wisselt lekker af natuurlijk) Borderlands 3 gaan uitspelen!

Samen met 2K Games hebben wij een fantastische stand in elkaar gezet op Heroes Dutch Comic Con, waar anderen samen met ons Borderlands 3 kunnen streamen. Ben jij aanwezig op één van beide dagen? Dan kan je even langs hoppen en wellicht meespelen! Er staat vier MSI-laptops klaar waar twee PU-redacteuren en twee gasten Borderlands 3 gaan spelen.

Zo hebben wij ook Yarasky, Achterklap en xSyoss uitgenodigd om gezellig mee te komen doen, dus die zie je ook voorbij komen. We hebben nog veel meer te doen op de stand, zo kan je een foto maken met de Cyclone of met een greenscreen jezelf in de Borderlands-wereld plaatsen.

Je kan op de foto met vault hunters, een gave (neppe) Borderlands-tattoo laten zetten of naar de Borderlands cosplay-meetup gaan. En er zijn natuurlijk ook heel veel te gekke goodies.

Kan je er niet bij zijn? Wees niet getreurd! Je kan sowieso lekker meekijken en chatten tijdens de stream! Het wordt ongetwijfeld een plezierige chaos, dus zorg dat je bent ingeschakeld!

Bekijk de stream hieronder of via het Twitch-kanaal van onze collega's van Power Unlimited.

Dit artikel delen:

Lees meer

Reload: Assassin’s Creed 2 Deze nominaties mis ik bij The Game Awards
0

Reacties op: Kijk de hele dag mee naar Borderlands 3 vanaf Heroes Dutch Comic Con

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.