Stream
Gamescom

Kijk om 20:00 uur naar Gamescom Opening Night Live

Gepresenteerd door Geoff Keighley

Geschreven door Michel Musters op
De organisatie achter Gamescom toont vanavond een liveshow rondom de beurs met allerlei nieuwe aankondigingen van bekende en onbekende games. De stream wordt gepresenteerd door Geoff Keighley.

De show heet 'Opening Night Live' en wordt op maandag 19 augustus om 20:00 uur uitgezonden, voordat de beurs daadwerkelijk begint. De stream duurt ongeveer twee uur en is hieronder live te bekijken. Tijdens de show zouden diverse uitgevers en onafhankelijke ontwikkelaars games aankondigen en nieuwe beelden van aankomende titels tonen.

Tijdens de presentatie komen onder andere de endgame van Borderlands 3, de eerste gameplay van Need for Speed Heat, Death Stranding, Call of Duty Modern Warfare en meer aan bod. Tevens worden er aankondigingen gedaan door onder andere Capcom, Sega en Ubisoft.

Geoff Keighley presenteert het geheel. Keighley is al jarenlang een journalist in de game-industrie en is de laatste jaren vooral bekend als de maker en presentator van The Game Awards.

Ook is het mogelijk om mee te kijken met onderstaande Twitch-stream waarin Wouter Brugge van Power Unlimited en Lucas May van Gamer.nl samen met de chat de stream live van commentaar gaan voorzien. Ook pakken ze de Inside Xbox- en Stadia Connect-presentatie mee vanaf 17:00.

Bron: Gamescom

Dit artikel delen:

Lees meer

Alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen van Rainbow Six Siege Kijk om 19:00 uur naar de nieuwe Google Stadia Connect
0

Reacties op: Kijk om 20:00 uur naar Gamescom Opening Night Live

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.