Stream

Check alles van Gamescom live met Gamer.nl en Power Unlimited!

Zet je schrap!

Geschreven door Cody Dakota op
Weet je nog toen we 148 uur lang live waren tijdens E3? Dat gaan we nu nog eens doen! Alleen dan met pauzes, en in totaal maar 10 uur. Oh, en slapen doen we gewoon thuis. Dus..

Dinsdag 24 en woensdag 25 augustus verslaan wij alles van Gamescom live vanaf de Gamescom-compound (onze redactie)! Beide dagen zijn we vijf uur lang live en maken we er het grootste Gamescom-feest van Nederland van. We gaan braadworsten bakken, bier drinken, spelletjes spelen, kletsen, vechten en alles wat men normaal gesproken in Keulen doet.

Cody en Lucas zullen de presentatie van de show op hen nemen, maar natuurlijk komen er nog veel meer bekende gezichten langs. Wat dacht je bijvoorbeeld van Dennis Müns de Wünderspüns en The 69 and only Florian Houtkamp? Verder is Tjaard Lindebuum as we speak onderweg naar Keulen. Want net als bij E3 is hij de enige redacteur van de Benelux die wèl is uitgenodigd op locatie. 

Tijdens deze Gamescom-stream kijken we gezamenlijk naar de Xbox-presentie, Destiny showcase en de Gamescom Opening Night Live met gekke Geoff. Maak je lichaam dus alvast klaar voor een hoop scherpe analyses van Tjaard, slechte woordgrappen van Cody, gemopper van Mons, meesterlijke edit tricks van Enno en sexy danspasjes van Lucas. 

24 en 25 augustus vanaf 17:00 uur in op twitch.tv/powerunlimited

Dit artikel delen:

Lees meer

Dying Light 2 uitgebreid getoond tijdens Xbox-presentatie Bekijk hier vanaf 19:00 uur de Xbox Gamescom-livestream
0

Reacties op: Check alles van Gamescom live met Gamer.nl en Power Unlimited!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.