Stream
monster hunter rise

Bekijk vandaag live onze masterclass Monster Hunter: Rise

Alles wat je moet weten voordat je zelf aan de slag gaat

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Vanaf 26 maart is Monster Hunter: Rise beschikbaar op de Nintendo Switch. Een dag van tevoren streamen wij vanaf 14:30 een masterclass. Cody heeft de Monster Hunter-veteraan Thijs de Bondt uitgenodigd om je klaar te stomen voor release.

Monster Hunter: Rise is een rpg waar jou de taak wordt opgelegd gevaarlijke monsters te doden of gevangen te nemen in schilderachtige landschappen. Een nobele opdracht om te vervullen, maar absoluut geen koud kunstje. Monster Hunter: Rise is namelijk berucht lastig onder de knie te krijgen. Door een gevechtssysteem wat snel te ingewikkeld kan voelen en vijanden met meer aanvalsmogelijkheden dan wij veelal gewend zijn

Monster Hunter Rise

Omdat iedereen bij release van deze hardcore game moet kunnen genieten, streamen wij op 25 maart (vandaag) een masterclass. Cody speelt het spel terwijl zijn gast Thijs de Bondt alles uitlegt wat je moet weten wanneer je het spel start. Een beter moment om jouw Monster Hunter vragen te stellen is er niet, wij zoeken het in deze stream voor je uit!

Dit artikel delen:

Lees meer

Jill Valentine-set is nu beschikbaar in Rainbow Six Siege THQ Nordic komt met eigen voetbalmanager We Are Football
0

Reacties op: Bekijk vandaag live onze masterclass Monster Hunter: Rise

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.