Stream
PC Gaming Show

Bekijk hier live om 19:00 uur de PC Gaming Show vanaf E3 2019

Epic Games en games van 18 studio's

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Bekijk hier de PC Gaming Show vanaf E3 2019 in Los Angeles, waarin games worden verwacht van tot nu toe 18 bekende studio's. Ook Epic Games, dat het evenement sponsort, is aanwezig.

De livestream van PC Gaming begint op maandag 10 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd in het Mayan-theater in Los Angeles. Tijdens de presentatie worden games van Annapurna Interactive, Chucklefish, Coffee Stain Studios, Digital Extremes, Digital Uppercut, Fatshark, Fellow Traveller, Modus Games, Raw Fury, Re-Logic aangekondigd. Verder zijn E-WIN, Frontier, Funcom, Paradox Interactive, Perfect World Entertainment, Rebellion en Tripwire Interactive aanwezig. De Epic Games Store, dat de PC Gaming Show dit jaar sponsort, gaat ook nieuwe (exclusieve) games en beelden tonen tijdens de persconferentie.

Kan je de stream niet live kijken? Op Gamer.nl doen we live verslag van de persconferentie en kan je alle aankondigingen en trailers direct terugvinden. Hiernaast plaatsen we een samenvatting en een analyse van de presentatie, zodat je niets hoeft te missen tijdens de E3.

Meer details en tijden voor de overige persconferenties vanaf E3 2019 zijn te vinden in ons uitgebreide overzicht op Gamer.nl/E3.

We zijn op locatie aanwezig bij de presentatie (houd daarvoor ook ons Instagram-kanaal in de gaten), maar nieuw dit jaar is dat er ook vanaf onze redactie in Nederland live wordt gestreamd tijdens de persconferentie. Tijdens Microsoft, PC Gaming Show, Ubisoft en Nintendo kan je een uur van tevoren alvast inschakelen voor verwachtingen en commentaar van redacteuren van Gamer.nl, InsideGamer en Power Unlimited.

Dit artikel delen:

Lees meer

Remedy ontwikkelt verhaalcampagne van Crossfire X Bekijk de eerste gameplay van de Escape-modus uit Gears 5
2

Reacties op: Bekijk hier live om 19:00 uur de PC Gaming Show vanaf E3 2019

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • rohirrimdwarf

  • 10 juni 2019 15:04
  Age of empires 4 ?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • jaquesparblue

  • 10 juni 2019 19:29
  Wat een cringe-fest

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.