Stream
Upload VR

Bekijk hier live om 18:00 uur de Upload VR Showcase vanaf E3 2019

Heel veel virtual reality

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Bekijk hier de Upload E3 VR Showcase vanaf E3 2019. Tijdens de presentatie worden meer dan 30 virtual reality-games getoond.

De Upload E3 VR Showcase begint vanavond om 18:00 uur Nederlandse tijd. Upload wil zoveel mogelijk virtual reality-ontwikkelaars een moment in de spotlight geven en gaat meer dan 30 vr-games laten zien tijdens de persconferentie. Ook worden er nieuwe trailers en behind-the-scenes-video's getoond en worden er nieuwe aankondigingen gedaan.

Kan je de stream niet live kijken? Op Gamer.nl doen we live verslag van de persconferentie en kan je alle aankondigingen en trailers direct terugvinden. Hiernaast plaatsen we een samenvatting en een analyse van de presentatie, zodat je niets hoeft te missen tijdens de E3. Bovendien zijn we op locatie aanwezig, dus houdt ook ons Instagram-kanaal in de gaten.

Meer details en tijden voor de overige persconferenties vanaf E3 2019 zijn te vinden in ons uitgebreide overzicht op Gamer.nl/E3.

Dit artikel delen:

Lees meer

De eerste Engelstalige trailer van Persona 5 The Royal Bekijk hier live om 01:30 uur de Kinda Funny Games Showcase vanaf E3 2019
2

Reacties op: Bekijk hier live om 18:00 uur de Upload VR Showcase vanaf E3 2019

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  NightyNite

  • 10 juni 2019 11:49
  "De Upload E3 VR Showcase begint in de nacht van maandag 10 juni op dinsdag 11 juni om 01:30 uur Nederlandse tijd." hij is toch om 18.00, zoals ook in de titel staat?

  Ik ben verder wel benieuwd. Heb nog geen enkele VR-bril en ik ben het ook nog niet van plan om te komen, wellicht als hier echt meer ontwikkeling in komt, ga ik een keer overstag.

  Daarnaast zit er ook het stukje van kinda funny games in, dat is toch een andere persconferentie? Die is wel om de hier bovengenoemde tijd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Ralphvandodewaard

  • 10 juni 2019 12:52
  @NightyNite Sorry, was een fout. Is nu aangepast!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.