Stream
Square Enix

Bekijk hier live om 03:00 uur de Square Enix-persconferentie vanaf E3 2019

Marvel's Avengers, Final Fantasy 7-remake en meer

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Bekijk hier de Square Enix-persconferentie vanaf E3 2019 in Los Angeles. Tijdens de presentatie worden meer details verwacht over onder andereMarvel's Avengers en de remake van Final Fantasy 7.

Square Enix heeft dit jaar het tijdslot van het afwezige Sony overgenomen voor hun E3-persconferentie, welke begint in de nacht van maandag 10 juni op dinsdag 11 juni om 03:00 uur Nederlandse tijd. Vermoedelijk worden de eerste details en beelden getoond van het recent aangekondigde Marvel's Avengers. Ook nieuws over de Final Fantasy 7-remake, Romancing SaGa 3-remake en Final Fantasy Chronicles-remake wordt verwacht. Bovendien wordt er ook gehoopt op nieuwe informatie over Babylon’s Fall, het nieuwe spel van PlatinumGames dat in 2019 moet verschijnen.

De E3-persconferentie van Square Enix is te volgen via een livestream op de eigen website.

Kan je de stream niet live kijken? Op Gamer.nl doen we live verslag van de persconferentie en kan je alle aankondigingen en trailers direct terugvinden. Hiernaast plaatsen we een samenvatting en een analyse van de presentatie, zodat je niets hoeft te missen tijdens de E3. Bovendien zijn we op locatie aanwezig, dus houdt ook ons Instagram-kanaal in de gaten.

Meer details en tijden voor de overige persconferenties vanaf E3 2019 zijn te vinden in ons uitgebreide overzicht op Gamer.nl/E3.

Dit artikel delen:

Lees meer

Cloud ramt erop los in Final Fantasy 7 Remake E3-analyse: Veel games, weinig klappers bij PC Gaming Show
0

Reacties op: Bekijk hier live om 03:00 uur de Square Enix-persconferentie vanaf E3 2019

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.