Stream
dcfandome

Zo kijk je naar de Suicide Squad- en Batman-onthullingen tijdens DC FanDome

Het eerste virtuele evenement van DC

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Dit weekend zal het eerste virtuele DC FanDome evenement plaatsvinden. Hier zullen twee nieuwe games van Warner-games aangekondigd worden: ‘Suicide Squad: Kill the Justice League’ en ‘Batman Arkham: Court of Owls’, al staat de laatstgenoemde naam nog niet vast. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over de tijdstippen en waar je de onthullingen live kan bekijken.

De twee games zijn de afgelopen weken al een beetje uitgelekt en geteaset, maar dit weekend is het zo ver: ze worden eindelijk uit de doeken gedaan. Het DC Fandome duurt 24 uur, beginnende op zaterdag 22 augustus. De line-up van panels en andere interviews is erg groot, maar voor ons zijn de twee nieuwe games natuurlijk het belangrijkst.

Nieuwe Batman-game

De officiële titel van de game is nog niet bekend al suggereren verschillende lekken dat het 'Batman Arkham: Court of Owls' of 'Batman Gotham Knights'.
Verder is er nog niks over de game bekend. Warner Games Montreal is de game al langer aan het teasen de afgelopen maanden. Tijdens de onthulling zal er ook een Q&A worden gehouden met de ontwikkelaar.

Wanneer: 22 augustus 19:25 Nederlandse tijd
Herhalingen: 23 augustus 03:25 en 11:25
Waar: DC FanDome-website
Duur: 20 min.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Ontwikkelaar Rocksteady Studios heeft deze game twee weken geleden al aangekondigd middels een teaser op Twitter. In de game zullen we aan de kant van de Suicide Squad staan en is het doel om, als we naar de eerste afbeelding kijken, een einde te maken aan Justice League.

Wanneer: 23 augustus 02:10 Nederlandse tijd
Herhalingen: 23 augustus 10:10 en 18:10
Waar: DC Fandome-website
Duur: 20 min.

Hoe kan je kijken?

Via de DC Fandome-website kan je een account maken of met je bestaande inloggen. Daarna kan je een eigen schema maken en daar notificaties voor ontvangen. Elke livestream wordt 2 keer herhaald dus plan het in zoals je het zelf wilt. Vooralsnog lijkt het er op dat er geen stream via Twitch komt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Apple versus Epic Games: walgelijk versus walgelijk Crysis Remastered verschijnt op 18 september voor pc, PS4 en Xbox One
1

Reacties op: Zo kijk je naar de Suicide Squad- en Batman-onthullingen tijdens DC FanDome

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    hulstpower

    • 21 augustus 2020 16:51
    Heel erg benieuwd naar suïcide squad.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.