Special
Wookiee Leaks

Wookiee Leaks: A Star Wars News Update - Nieuwe trailers van The Last Jedi

De nerdiest Wookiee Leaks tot nu toe!

Geschreven door Dennis Mons op
Er zijn weinig andere mensen zo gefascineerd door Boba Fett dan de gast van deze week: Jake van het weblog Retecool.com. Al van jongs af aan heeft hij een zwak voor de stille bounty hunter in Star wars en komt zijn liefde voor hem uitleggen. En geloof ons: hij gaat de diepte in en heeft het uitgebreid over de boeken van Karen Travvis, canon en non-canon Stars Wars en de Rebel-serie. Dit is misschien wel de nerdiest Wookiee Leaks tot nu toe!

Maar natuurlijk wordt eerst het nieuws besproken en dat zijn nogal wat intrigerende dingen. Natuurlijk kwam deze week de eerste internationale trailer uit voor Star Wars: The Last Jedi waarin we voor het eerst een kort shot van C-3PO zien. Maar het is vooral de tv spot van gisteren die echt stof op deed waaien. En Dennis zag hem voor het eerste op de redactie, dus we weten meteen wat hij ervan vond.

Want de intenationale trailer mag dan wat 'gematigder' zijn dan de eerste westerse trailer, in de tv spot kan het verhaal weer alle kanten op. Zo zien we Luke voor het eerst in de Milennium Falcon (moment) en krijgen we een nog betere glimps van de throne room van Snoke. En zit hij nou op de stenen troon van Palpatine? Lijkt er wel een beetje op. En staat Rey nou echt tegenover Luke met getrokken lightsaber?

Daarnaast is er ook een internationale poster waarin Luke voor het eerst te zien is met een lightsaber. En het is de blauwe nog wel, die hij voor het laatst had in dé scène met Darth Vader in Cloud City. Dus als dát geen lekker warm geeft...

Ook wordt nog even aangehaald dat het gerucht gaat dat regisseur Ron Howard het leeuwendeel van Solo: A Star Wars Story opnieuw heeft moeten schieten. Blijkbaar was het werk van regisseurs Phil Lord en Christopher Miller zo verschillend van wat Disney voor ogen had, dat een groot deel van hun werk in de vuilnisbak is verdwenen. Pijnlijk en prijzig grapje.

En last but not least sluit Wookiee Leaks af met een gag. Nou ja, in dit geval hele vette Halloween-kostuums die YouTubers Jesse Wellens en Casey Neistat (en veel cameo's van andere YouTubers) hebben gemaakt. Die scheurden gewoon doodleuk door New York op speeder bikes

Al met al dus weer een tjokvolle aflevering van Wookiee Leaks. Waarom is het nog niet 13 december!?

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 21:00: Assassin’s Creed: Origins Alle Walking Dead-episodes van Telltale komen naar Xbox One en PS4
0

Reacties op: Wookiee Leaks: A Star Wars News Update - Nieuwe trailers van The Last Jedi

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.