Special
Wookiee Leaks

Wookiee Leaks: A Star Wars News Update - Muzikant Bella Hay moet niks hebben van spin-offs

En Mexicaanse fans hebben geluk

Geschreven door Dennis Mons op
Eindelijk is er een keer een dame op bezoek bij Wookiee Leaks. En da's niet omdat we bang zijn voor vrouwen, maar da's nou eenmaal zo gelopen. Dit keer schuift Bella Hay aan, muzikant in de band Tears & Marble en volgend jaar te zien in het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol. Maar ze komt natuurlijk langs omdat ze ook een Star Wars-gekkie is. En hoe!

Met Bella's liefde voor de originele trilogie valt niet te spotten. De prequels kon ze nog prima hebben want ze was nog jong toen ze die voor het eerst zag. En op The Force Awakens is ze ook behoorlijk verliefd geworden (overigens ook op Han Solo, maar dat terzijde). maar als Dennis haar vraagt naar de spin-offs zoals Rogue One en Solo... Laten we het erop houden dat ze geen fan is.

Maar er zijn natuurlijk deze week ook nieuwe tv-spots van The Last Jedi verschenen. Zo is in een van de video's Luke te zien die een iéts langere conversatie heeft met Rey, deelt Chewie een vriendschappelijke klap uit aan een Porg én blijkt dat tijdens een Mexicaans Star Wars-event een aantal mensen al tien minuten van de film hebben gezien. En als het aan Bella had geleden, was zij er erbij geweest. Ze checkt sowieso íeder filmpje dat maar uit komt, want ze is gewoon té nieuwsgierig naar The Last Jedi.

En zoals altijd wordt niet vergeten af te sluiten met een Star Wars-gag. Waarschijnlijk zullen een aantal van jullie hem al kennen, maar dan nog is Darth Santa van de mensen van Corridor Digital een absolute klassieker zo rond de feestdagen.

Meer Wookiee Leaks:

Dit artikel delen:

Lees meer

Call of Duty: WW2-update lost problemen Headquarters op Schema voor livestreams en panels tijdens PlayStation Experience 2017 bekend
0

Reacties op: Wookiee Leaks: A Star Wars News Update - Muzikant Bella Hay moet niks hebben van spin-offs

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.