Special
Wookiee Leaks

Wookiee Leaks: A Star Wars News Update met Boba Fett bij Star Wars Identities

En win een gaaf shirt

Geschreven door Dennis Mons op
Het heeft een dagje langer geduurd, maar het is de moeite waard. We waren op bezoek bij de feestelijke opening van de fantastische Star wars Identities-expositie in Utrecht. Deze bijzondere tenstoonstelling blijkt een must-see for die-hard Star Wars-fans aangezien er talloze props te zien zijn die daadwerkelijk in de films gebruikt zijn.

Zo vind je er de originele kostuums van Boba Fett, C3-PO, R2-D2 en zelfs Princess Leia's 'slave costume'. Ook staat de originele Yoda-pop er en zijn er de originele schaalmodellen van ruimteschepen als de Star Destroyer, Milennium Falcon en X-Wings te vinden. Dus met andere woorden: daar moét je naartoe.

Om deze vette expositie af te trappen was er gisteren een feest met vele BN'ers die Star Wars allemaal een warm hart toe dragen en dus schoot Wookiee Leaks er een paar aan met de vraag waarom zíj zo verknocht zijn aan de films.

Maar zonder enige twijfel was toch wel het hoogtepunt van de avond dat Jeremy Bulloch aanwezig was bij de opening. De inmiddels 72 jarige Engelsman is natuurlijk wereldberoemd geworden door zijn iconische rol als Boba Fett, de bounty hunter uit Empire Strikes Back en Return of the Jedi.

Al met al was het een fantastische avond waarbij alle aanwezigen ook het interactieve gedeelte van Star Wars Identities konden uitproberen. Volgende week gaan we zeker dieper in op dat gedeelte van Identities, maar nu kan je in ieder geval genieten van een voorproefje van één van de tofste Star Wars-events van het jaar.

En om het feestje af te maken mogen we ook nog een cool damesshirt van Dirtees.nl weggeven, die sowieso een uitstekende collectie Star Wars- en popculture-kleding heeft. Check het einde van de video om te zien wat je daar voor moet doen.

Storm Trooper

Star wars Identities is vanaf zaterdag 30 september tot 11 maart 2018 te zien in Leidsche Rijn, Utrecht. Meer info vind je hier.

Dit artikel delen:

Lees meer

De gamereleases van oktober De mysterie van zand in Assassin's Creed Origins
3

Reacties op: Wookiee Leaks: A Star Wars News Update met Boba Fett bij Star Wars Identities

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  DunkieXL

  • 29 september 2017 19:07
  Leuk filmpje weer! Jammer dat ik geen dame ben.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Ron_k

  • 29 september 2017 23:36
  Ik ben in Duitsland geweest, is echt de moeite waard om te gaan :-)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  obi-twan kenobi

  • 30 september 2017 11:19
  Toffe reportage! Ik ben ook van plan om naar de expositie te gaan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.