Special
Wookiee Leaks

Wookiee Leaks - A Star Wars News Update met Arie Koomen

De Han Solo-film, het sluiten van Visceral en meer

Geschreven door Dennis Mons op
Wellicht is het een vereiste om van Star Wars te houden als je stand-up comedian bent, want naast Ruben van der Meer is ook ex-Lama Arie Koomen knettergek van de franchise.

Het kostte Wookiee Leaks dan ook niet veel moeite om Arie (die overigens weer een tourtje gaat doen met zijn voormalige partner Sylvester) om naar de studio te komen met zijn lievelings Star Wars-hebbeding (een oude Yoda) om los te gaan over zijn liefde voor de Sterrenoorlogen.

Samen met Dennis neemt hij onder andere het nieuws door. Zo heeft regisseur Ron Howard onthuld dat de nieuwe spin-off over de vroege jaren van Han Solo de naam Solo: A Star Wars Story gaat zijn. Wat je nou niet echt een verrassing kunt noemen, maar toch.

Ook hebben ze het even over het sluiten van ontwikkelaar Visceral Games. EA heeft besloten de stekker eruit te trekken en dat is enorm spijtig. De studio was onder andere verantwoordelijk voor de uitstekende Dead Space-games en was nog volop bezig aan een eigen, nog titelloze Star Wars-game.

En ook het laatste nieuwtje mag er zijn: ben je toevallig na 5 januari in Disney Springs, Anaheim in de Verenigde Staten zijn, ga dan vooral even langs bij de ILMxLAB VR Experience. Hier krijg je een VR bril op je hoofd en kan je spelen als een Storm Trooper die undercover gaat. Check hier de eerste trailer van de atractie.

Verder gaat Wookiee Leaks ook aan de slag met jullie vragen aan Arie die jullie via Twitter en Facebook hebben doorgestuurd. Wie is zijn favoriete personage? Is hij wel niet fan van de prequels en sequels? En heeft hij zelf ook Star Wars figurines (we weten dat zijn kantoor in ieder geval vol staat met game- en comicfiguren). Vind hij de trailer van The Last Jedi vet?

Last but not least mogen we ook een Limited Edition-poster weggeven van Echo Base Con die 16 december in Kinepolis in Utrecht wordt gehouden. De poster is getekend door Stephen B. Scott, een Amerikaanse comic artist die onder andere de officiële comicbewerking van de Batman-film The Dark Knight heeft getekend en die door George Lucas werd gevraagd om de art te verzorgen voor de comic Indiana Jones and the Tomb of the Gods. Daarvoor hoef je in de comments alleen maar te laten weten wat vroeger (of zelfs nu) je favoriete Star Wars-hebbeding was/is, of waarom je naar Echo Base Con wil.

En als afsluiter nog een fragment van Tommy Wiseau (ja die van de The Room en Dennis weet ondertussen dat je zijn naam als 'wiesoo' uitspreekt) die cameo's heeft in Star Wars. Check hier de hele clip.

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Wars Battlefront 2 singleplayer (hands-on) Destiny 2 alvast beschikbaar voor preload op pc
1

Reacties op: Wookiee Leaks - A Star Wars News Update met Arie Koomen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Colossus-90

  • 20 oktober 2017 18:38
  Altijd leuk Wookie leaks!
  Deze was ook weer leuk, bedankt Arie!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.