Special
Wookiee Leaks

Wookiee Leaks: A Star Wars News Update - Last Jedi-theorieën en Star Wars-tattoos

Bas van Teylingen op bezoek

Geschreven door Dennis Mons op
We zijn al bijna bij de release van Star Wars: The Last Jedi en dat is zeker te merken aan het kinderlijk enthousiasme dat de Wookiee Leaks-gast van deze week heeft. Het kostte in ieder geval weinig moeite om Bas van Teylingen over te halen om langs te komen in de studio. De regisseur (van onder andere Zoop, Huis Anubis), stemacteur, comedian en Youtuber is zelfs zo'n fan dat ook hij een Star Wars-tatoeage heeft laten zetten.

Samen met Dennis spit hij natuurlijk eerst even het nieuws door. Zo is er wederom een nieuwe tv-spot van The Last Jedi en Bas heeft zo zijn eigen theorie over wat we in de nieuwe film zullen gaan zien. Ook geven de heren hun mening over het feit dat de Engelse prinsen Harry en William een stormtrooper spelen in The Last Jedi. Het lijkt er bijna op dat er in elk pak nu een celeb schuilt. Zelfs Tom Hardy is als een wit soldaatje te zien in de volgende film. In eerste instantie was Daniel Craig in het geheim een van de troopers in The Force Awakens, maar is nu de grap eraf?

Maar natuurlijk staat Bas' liefde voor Star Wars centraal. Zo heeft hij bijvoorbeeld echte filmframes van Star Wars meegenomen. Deze werden gebruikt in bioscopen om The Empire Strikes Back te tonen. Geen goedkoop grapje, maar wel een ongelofelijk tof ding om te hebben in je Star Wars-collectie. Ook heeft hij zijn compleet bestickerde laptop mee, maar het zijn vooral zijn kennis en verhalen over Star Wars waar het om draait.

Zo vertelt de filmmaker hoe de Star Wars-trilogie niet alleen zijn leven, maar ook zijn werk heeft beïnvloed. En dat hij wel degelijk houdt van de prequels (ondanks Jar-Jar). Wat hem betreft kunnen er dan ook niet genoeg spin-offs komen.

En als vanouds sluiten we weer af een grappige Star Wars gag die je hier in zijn geheel kunt bekijken.

Meer Wookiee Leaks! ⇩

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 20:00: PlayerUnknown's Battlegrounds (test-server) Aankomende Gran Turismo Sport-updates brengen nieuwe modus- en auto’s
1

Reacties op: Wookiee Leaks: A Star Wars News Update - Last Jedi-theorieën en Star Wars-tattoos

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    obi-twan kenobi

    • 23 november 2017 18:54
    Weer een toffe en grappige aflevering. Ook ik heb de schuifdeuren force tik ;)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.