Special
Wookiee Leaks

Wookiee Leaks: A Star Wars News Update - De chaotische release van Battlefront 2

En een nieuwe filmtrilogie

Geschreven door Dennis Mons op
Deze week is de op één na belangrijkste week als het gaat om Star Wars-releases, want morgen komt Battlefront 2 eindelijk uit. En dat is niet bepaald zonder slag of stoot gegaan. Er is veel ophef geweest over de multiplayer-modus van de game en we gaan daar in Wookiee Leaks uitgebreid op in. Daarom is Tjeerd van Power Unlimited te gast, die de game van begin tot eind doorgeploegd heeft.

Want wat is het een domper dat één van de grootste releases van het jaar toch in een slecht daglicht is komen te staan. Hoewel de single player-modus (campaign) wellicht kort is, blijkt het toch een lekkere afwisseling te zijn op de multiplayer. Maar het is juist het laatst genoemde onderdeel van de game die de woede van veel gamers op de hals haalt.

Het probleem zit 't hem in het feit dat je feitelijk door het kopen van lootcrates bepaalde klasses, skills en wapens kunt upgraden. En als je niet goed in de slappe was zit, zal je er zelf voor moeten grinden. Daarnaast is het progressiesysteem onoverzichtelijk en behoorlijk random, wat vriend en vijand van Battlefront 2 ook niet weet te bekoren. Maar is het een game breaker? Tjeerd geeft als expert zijn eindoordeel hierover.

Maar het is niet alleen de game waar Wookiee Leaks het uitgebreid over heeft. Vorige week (de dag na de opname van de vorige Wookiee Leaks) kwam het grote nieuws dat Ryan Johnson de leiding heeft over een compleet nieuwe trilogie. Nadat de verhaallijn over de Skywalkers is afgerond krijgen we dus een nieuw Star Wars-avontuur. En dat zal niet alleen in de bioscoop zo zijn, ook zal er een Star Wars-serie komen op de nieuwe streamingservice die Disney aan het ontwikkelen is. Krijgen we Star Wars-overkill, of kan er gewoon niet genoeg Star Wars-content zijn?

Al met al dus weer een lekke volle aflevering van Wookiee Leaks!

Dit artikel delen:

Lees meer

Arms 4.0-update brengt Misango naar de vechtgame Patch voegt haarstijlen toe aan Assassin's Creed Origins
4

Reacties op: Wookiee Leaks: A Star Wars News Update - De chaotische release van Battlefront 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  DunkieXL

  • 16 november 2017 15:48
  Vet toch nieuwe trilogie haters gonna hate!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ShadowKiller

  • 16 november 2017 15:54
  Aan de ene kant hoop ik dat Battlefront 2 het goed gaat doen, maar mijn dark side hoopt dat BF2 keihard gaat falen. Hopelijk gaat EA dan zijn lesje leren. Maar EA kennende zullen ze in dat het geval de schuld bij DICE neerleggen en de deuren sluiten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  DunkieXL

  • 17 november 2017 00:08
  @ShadowKiller Battlefront 2 moet falen om een punt te maken maar ik had het zo graag door een andere game zien gebeuren.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ShadowKiller

  • 17 november 2017 01:58
  @DunkieXL
  Dat is ook de enige reden waarom ik hoop dat BF2 faalt. Helaas heb ik mijn preorder geannuleerd. Had zoveel zin in deze game. Maar EA heeft het weer moeten verpesten.
  Maak me zorgen om de toekomst van battlefront en battlefield als de game gaat falen. :( Maja we moeten nu eens onze stem laten horen dat we dit soort praktijken niet langer accepteren.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.