Special
Wookiee Leaks

Wookiee Leaks - A Star Wars News Update - Bijna The Last Jedi en de Star Wars Special

Minder dan een week!

Geschreven door Dennis Mons op
Minder dan een week wachten om The Last Jedi te kunnen zien. Geen idee hoe het met jullie zit, maar wij zijn echt ontzettend hyped en aan het worden. Ook komt Wouter even de nieuwe Star wars Special laten zien die ons nog meer in de stemming voor de films krijgt.

Edoch; eerst wordt even het laatste nieuws aangehaald zoals het feit dat Ryan Johnson heeft aangegeven niét de nieuwe trilogie wil ophangen aan Knights of the Old Republic of Old Republic. Hij wil met verse ideeën komen en wil de nieuwe films compleet nieuwe verhalen en personages geven.

Er is ook nog op het nippertje een laatste trailer van The Last Jedi in China uitgekomen. Daarin zijn wat nieuwe beelden te zien zoals een Tie Silencer-gevecht met Kylo Ren, Finn en Rose die op de rug van een Falthier rijden en bijna Rogue One-achtige loopgraafgevechten.

Maar we zijn ook blij met de Star Wars Special (nummertje 3) die vanaf vandaag in de winkels ligt, nét voordat de film uitkomt. Hoofdredacteur Wouter komt daarom even vertellen waarom je het blad zeker moet kopen. Want de fans krijgen absoluut hun fix.

Zo staat er natuurlijk een sterk achtergrondverhaal in over Battlefront 2 en of de game de moeite waard is om te spelen. Maar natuurlijk wordt ook de lootbox-affaire aangehaald. Wat is het en waarom is er zoveel ophef over?

Verder zijn er prachtige (super nerdy) stukken in het blad te vinden. Wat zijn bijvoorbeeld de indrukwekkendste schepen in de films? Hoe snel zijn ze en wat kosten die krengen? (In theorie natuurlijk). Ook worden de vetste lightsabder-duels in de films uitgebreid besproken en krijgen we uitgelegd hoe lightsaber sowieso werken (ook theoretisch want Mythbusters hebben wel aangetoond dat die dingen helemaal niet mogelijk zijn).

En als laatste blijkt Daisy Ridley niet altijd even sierlijk met haar lightsaber.

Meer Wookiee Leaks:

Dit artikel delen:

Lees meer

Kies een kant in Star Wars Battlefront 2: The Last Jedi Season Amiibo scannen in de supermarkt met Super Mario-ontbijtgranen
0

Reacties op: Wookiee Leaks - A Star Wars News Update - Bijna The Last Jedi en de Star Wars Special

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.