Special
De Grote Pakjesprijsloop Stream V5 GAMER.jpg

Kijk hier om 10:00 uur naar de Grote Pakjesprijsloop op Twitch

Doneer geld voor vluchtelingen uit Oekraïne

Geschreven door Jacco Peek op
Op 20 april vindt vanaf 10:00 uur de Grote Pakjesprijsloop plaats op Twitch, een livestream waarin Gamer.nl en Power Unlimited de hele dag geld ophalen voor United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR) en prijzen weggeven.

Inmiddels heeft de oorlog in Oekraïne geleid tot de grootste Europese vluchtelingencrisis sinds de Tweede Wereldoorlog en maakt elke vorm van hulp een groot verschil. UNHCR, de vluchtelingenhulporganisatie van de Verenigde Naties, zet zich in voor veilig onderdak, schoon drinkwater medische zorg en andere essentiële zaken. Daar kan jij bij helpen.

Doneer meters en win prijzen

Bij gebrek aan de jaarlijkse Sinterklaasstream in 2021 zamelen Power Unlimited op 20 april namelijk de hele dag geld in via donaties en veilingen. Zo kunnen kijkers de wandeltocht van Tjeerd en Cody door Nederland sponsoren door tijdens de stream voor elke euro één meter te kopen. Hoe meer meters er worden gekocht, hoe verder het duo door Nederland loopt en hoe hoger het eindbedrag – dat volledig aan het goede doel wordt geschonken.

Vanuit de studio moedigen Martin en Jacco de wandeltocht aan, terwijl ze samen met een aantal andere redacteuren prijzen weggeven. Denk aan een flink aantal games voor alle platformen, headsets, toetsenborden en bordspellen. 

De grootste prijzen worden echter geveild via Catawiki, waarop je nu een bod kunt uitbrengen. Dit bieden we aan: 

Kijk dus op 20 april vanaf 10:00 uur mee op twitch.tv/powerunlimited om Cody en Tjeerd aan te moedigen, geld te doneren en er vandoor te gaan met mooie prijzen! 

Dit artikel delen:

Lees meer

Switch-update verbetert stabiliteit van systeem PS5-eigenaren kunnen hun controller nu via pc updaten
1

Reacties op: Kijk hier om 10:00 uur naar de Grote Pakjesprijsloop op Twitch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    -JK-

    • 15 april 2022 10:45
    Ben niet zo van de geldinzamel acties, maar doe bv wel graag extra boodschappen voor een doel en iets van materiaal schenken.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.