Special
Doomfist

De vaardigheden van Doomfist in Overwatch op een rij

Voor een hardhandige aanpak

Geschreven door Eline Oosterloo op
Doomfist is officieel aangekondigd als nieuw personage voor Overwatch. Lees hier alles over zijn unieke eigenschappen en vaardigheden.

Eerder vandaag brachten we het nieuws over het langverwachte personage Doomfist, de schurk Akande Ogundimu, die uit de gevangenis is gebroken en nu officieel is aangekondigd. Hieronder zijn alle vaardigheden van de nieuwe Overwatch-held op een rij gezet.

Hand Cannon
Met zijn Hand Cannon kan hij tegenstanders op korte afstand raken met een shotgun, die in zijn rechtervuist is ingebouwd. Het geweer kan vier schoten achter elkaar of los afschieten.

Rocket Punch
De vaardigheid Rocket Punch zorgt ervoor dat dat Doomfist een stukje vooruit kan vliegen. Bij impact doet deze vaardigheid vijftig punten aan schade, wat nog meer kan worden als de tegenstander een object wordt ingeduwd. Het is ook een uitstekende manier om de afstand tussen Doomfist en zijn tegenstander te verkleinen.

rocket punch

Rising Uppercut
Met Rising Uppercut laat Doomfist zijn vijand de lucht in vliegen. De aanval doet vijftig punten aan schade en is te combineren met andere vaardigheden van de hero.

Seismic Slam
Seimic Slam kan gebruikt worden om een korte afstand te springen en een kleine schokgolf te creƫren waar Doomfist weer neerkomt. Tegenstanders die in de schokgolf staan zullen vijftig schadepunten krijgen.

Meteor Strike
Doomfists sterkste vaardigheid is zijn Meteor Strike. Wanneer de vaardigheid wordt geactiveerd springt de hero hoog de lucht in, waarna hij als een meteoriet neerdaalt op zijn tegenstanders en deze verlamt en achteruit blaast. Als een vijand direct op zijn hoofd wordt geraakt, deelt deze aanval maar liefst 300 punten aan schade toe.

The Best Defense
Zijn passieve eigenschap zorgt ervoor dat elke keer als hij een tegenstander raakt met zijn Rocket Punch, Rising Uppercut of Seismic Slam, hij dertig verdedigingspunten aan zijn schild toegevoegd krijgt bovenop zijn maximale 250 health points. Het schild kan worden opgebouwd tot wel 400 punten.

Doomfist is dus een krachtige en verrassend mobiele hero die zijn tegenstanders het liefst in close-combat bevecht. Zijn passieve eigenschap zorgt er tevens voor dat hij ook nog wat uithoudingsvermogen heeft.

Een precieze releasedatum voor deze nieuwe Overwatch-held is nog niet vrijgegeven, al is hij wel al te spelen in de Public Test Realm.

Dit artikel delen:

Lees meer

NES-emulator duikt op in systeemsoftware Nintendo Switch Sterkste vriend en vijand uit Shadow of Mordor over te zetten naar Shadow of War
1

Reacties op: De vaardigheden van Doomfist in Overwatch op een rij

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • bokahara

    • 7 juli 2017 23:01
    ik denk dat hij vaak gebruikt zal worden, en niet alleen maar omdat die famous is.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.